Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rasha nam nesto blijed.. Haman mu ne godi vlastita mokraca.. A vala i previse gov*** jede u zadnje dvije decenije..
Bad Boys 2 song (KLIP ZA KARADZICA) YEEH YEEH YEEEH YEEEH YEHHH OOO JEEES http://www.youtube.com/watch?v=7l9PDpCV3Ts&feature=related
Bob Marley - Bad boys http://www.youtube.com/watch?v=ZV2ju156fmA THEY GET YOUUUUUUUUU YEEEEEEEEHHHHHHHHHHHH
Ja ovih majmuna od administracije na ovoj stranici ,sta oni misle ko su oni pa brisu sve komentare koji im ne gode jeem him mamicu taman.
Murate, ziva si provala. Evo, svi se tresemo od smijeha. Mogao si svoj retardirani komentar sacuvati za sebe.
jes se raso uozbiljio ko \"dete\" na tuti.....lol...sve mi se cini da ovom cervskom svecu i eroju nedostaje tecnosti iz urinarnog trakta.
ovdje se ne zna ko kome sudi !
Ne kaze se \"treba him\" vec \"treba im\". Nisi ti veci musliman ako ubacujes h svuda, nego si nepismena budala.
Jado dabic, seselj, tandem iza resetaka, treba him bosna suditi.
a mozda bi optuzenik za ratne zlocine i genocid imo i neku muzicku zelju
Nastavlja se smisljeni sou srpski zlocinaca pod okriljem Evropskih demokratski\" sudija.Sve je to scenario .J...... lud zbunjenog.
Upravo tako javljaju nezavisni i savjesni novinari. \"Novinari i novine\" na koje si ti navikao zovu ga razlicitim imenima i oni su dno o kome ti pricas. Da imas imalo soli u glavi znao bi da razlikujes te dvije stvari. Pisuci takve komentare samo pokazujes koliko si plitak, neobrazovan i glup.
Nekadašnji predsjednik Republike Srpske ??? AAAAAA DA NISTE SLUČAJNO ZABORAVILI NJEGOVU TITULU RATNI ZLOCINAC Radovan Karadžić.... ILI MOZDA TREBAMO ČEKATI DA TO SUD ODREDI..... DNO STE OD NOVINARA
ode ovaj svijet u K-U-R-A-C ,,,CC J-E-BO VAM KARADJIC M-ATER U PI-CKU ..KOJI STE VI DEB-ILI ....NAIVNI OJ NINBERG PONOVI SE AMEN
pa on ce reci kada ce ko ici u penziju ker stari karadzic krvnik,bitanga