Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Piopo 03.11.2009. u 16:22 Dajte vise staste napali covjeka? Kakav je da je neka se brani. BIH4EVER ********************** @LAZNI Pipo niko njega ne napada on samo zna druge napadat ko i sva njegova krvolocna bratija! BiH4EVER!
Sam se brani a ima deset genocidnih advokata koji ga brane i savjetiju!Hahaha gluposti li SAM se brani ono on opet neki srbski delija?krvolocna zvjeri nema pravde koja bi te mogla pesudit za sve zlocine! BiH4EVER!
Dajte vise staste napali covjeka? Kakav je da je neka se brani. BIH4EVER!
Dajte vise staste napali covjeka? Kakav je da je neka se brani. BIH4EVER!
e pa blago nama sto se konacno pojavo, uh ljepote. koje je to ocigledno preseravanje...
E bas fino od njega sto se pojavio...
Dajte vise, necemo valjda sada svaki dan: pojavio se, nije se pojavio... Otisao je tamo, ne zanima me vise ta nula od covjeka, neka mu se presudi, svakako je svaka presuda za njega samog premalo. Ona je samo tu da se oficijelno vidi ko je sta bio u ratu