Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi ti sypcine, boji se novinara,jadovane ne pomoze ti vise ni Bog ,gotov si ti !!!!!
ma nije frka nek mu obezbjede uslove ko sto je i on obezbijedio u trnopolju,batkovicu i slicnim kaznionicama za njega ne postoji dovoljno jaka kazna
Neko ima Republiku a neko ima (fildzan) rezervat.
Izgleda da se radi o citatu, ali s obzirom na nepismenost osoba koje pisu clanke, nikada se ne moze biti siguran o cemu se radi.
malo je za ovog krmka smrt. treba ga svaki dan muciti non stop. naravno da ne umre nego dda je u sto vecem bolu. A ni zatvor dozivotni ne valja. Sta bolje mu je u zatvoru nego onima mrtvima. Doduse nije on jedini, treba jos puno vise da ih bude osudzeno.
sa X\'\' nesmatra ratnog zlocinca radovana k. zlcincem nego doktorom i predsjednikom.
ko si to ti da odredjus koce biti svjedoci ...uz to im jos prijeti treba mu dat smrtnu kaznu ...
Vidi pogana vlaha,smetaju mu novinari.
Vidi, Dr. Karadzic, a clanak potpisuje Sarajevo-x.com. Pa tako mu ni na Palama vise ne tepaju.
Ima li mozda jos neku zelju?