Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cime ste vi pobili 30000 Srba, i da li je neko odgovarao u Hagu za to? Jos ih oslobadjaju!!!
izgorice ti pita bona, mani se ti kompijutera :-)))
Ko je naoruzao bosanske muslimane? A bogami i Hrvate...Ehhhh...Odakle, bre, oruzje iz cista mira, s neba? Odakle? Kako neko sad, u nekoj iole normalnoj drzavi moze zamisliti da se naoruzava a da je to legalno i zakonito??? Joooojjjj!!!
\"Monstrum koji je isplanirao rat\"!!! Malo mu bilo dosadno, pa, kao, da se zabavlja...Beeezi bre. Eto, malo se \"sigrao\"!!! Pustite vi njega da se pripremi za odbranu, da dobije dokaze i papire od raznih drzava, prenosite na tv. Imacemo sta cuti. Pretpostavljam. Bice svega. Ali mu to niko nece dozvoliti, istina je suvise kompromitirajuca za mnoge. Zato nece izaci na vidjelo.
Ovi citiraju Karadzicevu izjavu, ali niko ne doda ono: \"AKO KRENETE U RAT SA NAMA\"??? U toj izjavi nema nista!!!
Koliko je meni poznato, pred sami rat, isti ti Srbi su trazili autonomiju, kantone, ako se ne varam. Htjeli su sigurnost za sebe jer im niko nije garantovao nikakvu sigurnost, a trebao je, s obzirom na mracnu proslost, turke i 2. sv. rat, jer su enormno stradali od vas. To je greska onih koji su priznali samostalne drzave na tim prostorima, nisu se sekunde osvrnuli na nasu krvavu istoriju. Elem, neko od nas nije bas mnogo znao ni da ce ista ta EU drzati sve pod kontrolom u smislu da ce vaziti NJIHOVI zakoni a ne zakoni Irana ili Afganistana!!! Ko je mogao da garantuje tako nesto? Elem, jos kad se doda pisanije Alije Izetbegovica u vidu Islamske deklaracije, koja je bas fasisticki pamflet, sta reci...
Vi ste glupi. Koliko se ja sjecam, rat je bio jer su Srbi trazili kantone i autonomiju, trazili su da se pitaju nesto u toj ebenoj drzavi, da se dogovorite. Ko je koga prvi napao? Tesko je reci. Ali je sasvim istinito da niste sjedili skrstenih ruku, vec ste dobro bili naoruzani i krenuli u male, sitne, podle napade na regularnu vojsku jedne drzave. Hajde neka se neko sad u Njemackoj ilegalno naoruza i proba napasti vojsku??? More, zavrsio bi u corki iste sekunde!!! A to je vama sasvim u redu??? Je li u redu da se neko SAD naoruza i krene u napad vase vojske i policije, vasih firmi i stanova vojnih lica, zena i djece, da im podmetne bombu i sl.??? Sta kazete na to???
Neka sto vas je vise takvih glupih i zatucanih prije cemo se vas kutaririsati...
Ti si glup momak...
Ako si jedan od Biljaninih fanova..: rat jeste bio i to ne gradjanski,ali tako da ste vi nas napali a mi se BRANILI (usput,hos onaj karadzicev citat pred bosanskim parlamentom iz 91???) Dakle, bili bismo neduzni da smo pustili da nas pokoljete? Kako smo se samo USUDILI da se branimo?? Cinjenica jeste da je bilo nekih zlocina i od strane pojedinaca iz ARBiH ali VASI POKUSAJI IZJEDNACAVANJA KRIVICE KOJA JE SPRAM VASE KAO KAP U MORU VODE ODGOVARA SAMO KOLJACIMA IZ REDA SRPSKOG NARODA KOJIH JE BILO NEOPISIVO MNOGO.
Ma, vise vas svih preko one stvari!!! A, bre, kad kazes \"RAT\", onda to podrazumijeva dvije strane, ili se ovde neko pravi blesav!!! Oni sve to zele da prikazu kao da je samo JEDNA strana ucestvovala! A da pitam ja njih, kako bi oni reagovali kad bi poceli da im napadaju vojsku, policiju, kad bi poceli provaljivati po stanovima i firmama, sikanirati pripadnike nekog naroda, itd...I kad bi im napisali jednu islamsku deklaraciju, pa kad bi im oduzeli drzavu i odjednom se nasli u situaciji da su manjina u vlastioj drzavi!!! Svoje cijene, vijekovima, ni rodjendan ne proslave bez svojih zastavica, pa ih nazabadaju svuda oko kuce. Lako je tudjim gloginje mlatiti!!!
kakva korist od dokaza? U najboljem slucaju osudice ga na 15tak godina i nakon nekih 7-8 ce biti pusten kao i Plavsicka.Postoji mogucnost da ce ga tad \"upucati\" kao sto su \"ubili\" i Arkana, ili ce misteriozno i naglo \"umrijeti\" kao Milosevic