Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KO VOLI DR. DABU POPUSIO ODLIKASU !!!!!
KO VOLI DR. DABU POPUSIO ODLIKASU !!!!!
RADOVAN JE PREPO NAROD I NADIGO SVE NA BUNU U ISLAMSKOJ ZEMLJI KAZE SVIMA CE NAM REZAT CUNU ! NA BISTRIKU HODZA UCI RADOVANE BJEZI KUCI, NIKO TEBE NIJE ZVAO NA DURMITOR PA PRAVI ZAO !!!!!!!!!!!!!!!!!!
@pipo sto krades moj nik osta raso pravi vasho u stalama sivog orla nebeskoga jadnog svrba i svinskoga jadnog prda! BOSNA4EVER!
Ratovane sa tri prsta cudna li je ova vrsta ubila ga mrska srbska osta pusta cudna vrsta! BOSNA4EVER!
ja heroja i govana... Heroji nikad ne zavrsavaju iza resetaka niti se skrivaju godinama. Oni ponosno hodaju gradom i uzivaju visoke pocasti u javnom zivotu! Ah, nesto me prenu odjednom: \"Odakle Rashi sve to...?\"
Jedino ako ga ja branim,biche oslobodzen! Hag mene voli i evo vech pet punih godina ja puno-radno vreme predajem na Den Haskom sudu! Svasta ste mogli i da nauchite! Voleli to vi ili ne? Sav \"prljav vesh\" iznosim pred javnost! A svi svedoci koje sam ja unakrsno ispitivao,se posle samo nekoliko minuta \"unerede\" u gache! Ja sam doktor nauka koji je sa nepune 23 godine doktorirao u Celoj evropi,najmladzi doktor nauka! Nisam zeleo da primim priznanje od Tita!Jedini sam imao #uda da titu kazem NE!
ZIVIO NAS HEROJ RASO SMRDLJIVI GENOCIDASI IZ fbih
MAŠALA RAŠO
@ Sanja Vidi se da si Rimsko pravo polagala na koljenima.
za ESKALIBUR,Mile The Kid i istomišljenike nada je jedan od onih lijekova koji uopće ne liječe,već samo produžavaju patnju.
sisajte ga pravoslavni,vas treba patoloski istraziti,otkud vam u genima to zlo mrznje......uzas jedAN .....
Pa dragi administratori ima li vas ? Ako ima zašto dopuštate pisanje nekome ko sije mržnju i primitivizam na NAŠEM site-u? Svaki pristojan portal, a ja ovaj smatram takvim, ne bi smio dopustiti sebi i nama objavljivanje komentara koji nisu u skladu sa pravilima lijepog ponašanja na netu.
Jel te to tvoj poarapin pustio s\'lanca da malo tipkaš? Ajd u krpe i mrš...
http://dnevni-list.ba/index.php?option=com_content&view=article&id=410:kaznene-prijave-protiv-brankovia-i-bevande&catid=10:izdvojeno1&Itemid=21