Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neopterecen narod..........tako i treba ..........sve se vrti oko postovanja
Eno i kod nas Dodik neasto sa Covicem kuha... Valjda iftar za Bakira
Pederčina
Jako fino... respect
Ovaj, i Josip Broz su jedini državnici koji su prešli na islam. Poznato je da je Tito samo dva dana prije svoje smrti službeno pozvao tadašnjeg vrhovnog poglavara Islamske zajednice SFRJ, Naima ef. Hadžiabdića, da zajedno klanjaju. Ljekarski konzilij u Ljubljani tada je zabilježio Titove riječi: "Još od malih nogu osjećao sam da pripadam nekoj vjeri za koju sam mnogo godina kanije saznao da se naziva islam. Spoznao sam da ja, Broz Josip zvani Tito, jesam bio, i ostao musliman."
Gora mitomanija od nebeskih hahah
Haj ne lazi i ne lupetaj. Sve sto si naveo je cista laz.
smarate sa iftarima koga boli qurac ba
očekujemi takav poatupak i od dodika
Šta reći na ovo, kad vidim u kakvom mi kur.. živimo u odnosu na normalne i uređene države dodje mi da sam sebi KU..AC ODSJEČEM...
Fadile čitaš li ti ovo ?
veći je ovaj Justin musliman nego 99% članova SDA i 50% Bošnjaka, ako me razumijete
@_xy_ nas, suncokrete i lazove po prirodi, ne treba usporedjivati ni s kim :( cast nasim izuzecima kojih je 10 %
Tako se to radi u pametnim normalnim zemljama
Zar je tebi Afganistan i Pakistan normala pametna drzava
svaka mu cast