Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo nove milijarde :)
EXPERIMENTALNU :D dal treba jos sta dodati na ovo?!
Jos je interesantno da za sve nove vakcine i lijekove farmacija i proizvodjaci ne odgovaraju niti daju garanciju i odgovornost. Pokusaj te prije primanja neke "redovne" vakcine zatraziti da vam neko potpise odgovornost u slucaju da se nesto desi poslije primanja vakcine!!! Al svi oni misle ljudima dobro :P a javno izadju sa tvrdnjom da populaciju ljudi treba smanjiti.
Gluplji si vec tezi :) napisao sam pandorinu kutiju aludirajuci na farmaciju koja nas truje, a ne kao legendu iz filma :) Al ko ce tebi to da objasni, jednostavno prihvati savjet kad im toliko vjerujes i uradi sta sam ti vec napisao da se ne raspravljamo bezveze!!!
Ima li kakva vakcina protiv Servskog vandalizma?
Nakon svih gripa, ludila, nakih vakcina u posljednjih 10 godina ko god vjeruje da ovo sa ebolom nije iscenirano i planirano stvarno nije normalan. Kako povecati profit od lijekova? Svako malo plasiras novu bolest.
Logično, poslije zaraze, pojavljuje se vakcina. A šta je u vakcini?!
U vakcini umtrvljene sive celije telece glavuse!
trira, pohovane? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)