Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo sve postaje uvrnuto.. još malo će biti diskriminirajuće upotrijebiti zamjenice on i ona. "ono" je budućnost.
U pravu si. U Hamerici se vec popularizuje novi pronaun 'ze' da zamijeni 'he/she', odnosno 'on/ona'. Pogani i prokleti Sotona nikada ne spava. Ne treba zaboraviti da Sotona atakuje na covjeka, od Adama do danas, uvijek preko zene, jer zena je spremna Sotonu slusati a covje najcesce slusa zenu svoju na propast njih obodvoje.
bolje bez riječi da se ko ne naljuti
ma ja...........nasa je najbolja :)
Svaka cast Kanadjanima!
blago njima kad imaju šta izmjeniti
Kako stara narodna kaze ''je*em ti zeno majku''
Konacno! Jos samo da izbace boga iz "God keep our land glorious and free" i stave jednu "Goddess", pa da "O Canada" bude himna po mjeri svih. Mozda jos neke sitne ispravke kao ona "our home and native land" jer oni cija je "native land" zive u rezervatima i polako izumiru obespravljeni, otrovani alkoholom, bolestima i jeftinim drogama. Ali to nije toliko vazno za politicki korektne snobove i premijera manekena.
@god Free Tebi je rijec "bog" kao razjarenom biku crvena matadorova zastavica :-) Boga sam usput spomenuo, a poenta je bila nesto sasvim drugo. Promasio si sasvim sustinu samo zato sto si vidio tu rijec. Kritikujem ove besmislene politicki korektne akcije koje su dojadile i bogu i narodu :-) Osim toga, stao sam na stranu potlacenih sjevernoamerickih plemena, a za to me nisi pohvalio. Tako mi velikog Manitua, to nije fer :-)
@god Free Osnovna pristojnost nalaze izvinjenje nakon sto nekoga ubijes. "Uh, pardon, ja vas ubih" :-) Oni istrijebise te domoroce i divljake, ali bar drze do pristojnosti i osnovnog reda. Ne bi postojao ovaj kontinent da "civilizovani" ne dodjose. Sta ti predlazes kao alternativu ovim sadasnjim tekstovima? Who saves the queen? In who we trust? I od koga Srbi da traze spas ako se ne obrate Bogu pravde?
Ovih dana smo svjedoci da nas Klixovci ovih dana "radikalno bombarduje" homosexualnom propagandom. Pisuci protiv toga (moje pravo da mrzim pedere),oni su mene banovali,jer vjerovatno neko od njih i jeste P*E*Š*K*O* Ustavom BiH je svima nama zagarantovano pravo svog misljenja,glasa ali bez psovanja :) Opet kazem da pedere mrzim,a vi gospodo me opet banujte..
Govor mržnje nije pravo, klocu.
@Amiright Bar sam ja kloc koji hebe dobre trebe,a ti se zadovolji usranom guznom crijevu,jer vjerovatno si i ti jedan od njih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Barem kad je himna u pitanju kod nas nema problema...
cuj zensko djete se buni samar i mrs u sobu
i moja kcerka se uvijek ljuti kada joj kazem sine.............kaze to ti nisi sretna sto imas kcerku pa me zoves sine..........
dovedi ti meni svoju cerku da je usrecim
@PreporodBosnjaakaBPS ti si novopeceni bosnjak vjernik.............ne ide ti uz vjeru i obraz......sorry baby
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ove gore na slici kao da su sa PINK-a