Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ti si kao procitao tu knjigu... da jesi nebi pricao gluposti. P.S. smatram da je Hitler jedan od najvecih zlocinaca modernog svijeta ali to ne znaci da ponekad i takav monstrum nije u pravu.
@boss Koliko vidim dragi moj boss, ti pises i vjerovatno govoris bosanski. Kao sto i sam znas bosanski spada u slavenske jezike. Hitlerov glavni cilj je bio istrebljenje slavena (kao sto si ti), zidovi su samo USPUT istrebljivani. U II svjetskom ratu je poginulu preko 30 miliona slavena. Hitlerov plan je bio da se sve zemlje nastanjene slavenima (dakle i Bosna) etnicki ociste od slavena da bi se visa rasa (nijemci) imala gdje siriti (zivotni prostor). To ti je on fino opisao u svojoj knjizi koja se moze pronaci za procitati i na juznoslavenskim jezicima. OBAVEZNO PROCITATI, jer ces poslije toga prestati pricati GLUPOSTI i zapadnjacku PROPAGANDU, da su zidovi najveca zrtva Hitlera. Pa kad procitas SHVATICES, na kakvu propagandu ti nasjedas. Zapravo je jako TUZNO da toliko godina poslije smrti NAJVECEG neprijatelja svih slavena, da se TOLIKO mnogo slavena ODUSEVLJAVA sa najvecim KRM..KOM u ljudskoj istoriji, usput da dodam ZAPADNJAKOM.
jevreji su najvece zlo ovog svijeta, nije Hitler bio lud on je znao kakvo su oni zlo .
Majku im Zidovsku!!!