Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve što se bude događalo po pitanju Kosova bit će bolno za Srbiju\", rekao je prvi potpredsjednik Vlade Srbije Aleksandar Vučinić najavljujući za sljedeće dvije sedmice niz diplomatskih sastanaka koji bi trebali odrediti razvoj događaja.
treba to sve batinom u Islam utjerat!
@Posmatrac iako bosnje drze 95% industrijskih bazena i privrede BiH, privredna situacija i uslovi zivota su ubjedljivo najgori na bosnjackih 24% ! sta ti mislis, ali objektivno, ima li to kakve veze sa islamom ? a sta mislis o siroko rasirenoj predrasudi da je standard u muslimanskim drzavama iskljucivo proprcionalan kolicini iscrpljene nafte ?
----------ovi egipćani ko srbi uvijek nezadovoljni...............
Egipcani su dobili ono sto im i pripada...islam se vratio na velika vrata a uvjek ce nazalost biti prozapadanjaka, sekularista, liberala, demokrata i svog ostalog smeca koje je doslo u te muslimanske drzave samo sa jednim ciljem...potpuno moralno unistenje drustva. Izrael se upravo i boji ovih koji su trenutno na vlasti jer znaju dobro da bi izraelcani, tj. zidovi mogli opet u putujuce dzindase. Shodo tome, njihove komsije cine sve kako bi destabilizirali vlast a samim tim i drzavu, kako bi se isti pozabavili sobom a ne genocidasima cionistima. @ampak, Vidim vi dole u Mostaru, na onoj zapadnoj strani uzivate u blagodatima vatikansko-hrvatskog bratstva...jos malo pa cete postati obecana zemlja... Gle cuda...na vlast dodje vatikanac i postade blagostanje.
egipcani su sebi navukli islamiste na vrat i sada ce, bojim se, uzivati u blagodatima islama jos duuuugo .... ...do nove antiislamske revolucije ili dok ih Izrael ne vrati u pocerni polozaj !