Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Imam slavu, ali ne i novac. Nema ništa gore od toga", kazuje Mario. Imaš ŽIVOT ... U tih 69 dana koliko su bili zatočeni... Život je bio najveće bogatstvo ... upravo su to dobili. Sve ostalo je nebitno. Samo se treba sjetiti Šumija, sav novac ovoga svijeta je njegov.. al džaba, nažalost.
beton
KRAMPA
neko zivi teze a neko lakse, al u biti smo svi iste ovce :)
radio sam u tom rudniku 9 godina i uvjeti su bili solidni i plata dobra
znaci bolje strancima nego domacim radnicima....cudna neka zemlja :)
radi se 4 sata pa dva pauza pa dva radiš plata 4 hiljade dolara
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
ZAHVALI BOGU KAD IMAS POSAO I REDOVNO PRIMANJE
Ovakav posao može svako imati, cijepanjem drva u BiH možeš zaraditi koliko kopanjem u Čileu.
ne bih bas rekao,njihovi rudari su najplaceniji u Juznoj Americi,skoro 100 000 dolara godisnje: http://www.mining.com/chilean-miners-the-best-paid-in-south-america-sixth-highest-in-the-world-37831/
Nema prica holivudski kraj a ni pocetak.
'ebo ti ovaj svijet...