Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobrodosli u 21 vijek gdje napadi na okupatorske snage su "terorizam" a napad na nevine zene i dijecu u Gazi je "odbranicki rat".
Svaki samoubilački napad esklozivom u kojem stradaju nevine žrtve je terorizam. Ovo što radi Izrael je kukavičluk, a ne terorizam. I nikako "odbranicki rat", ma šta ti to značilo
Najjaci su mi ovi debili sto sebe ubiju za ko zna kakve ciljeve, a uopste ne znaju da li ce ikoga od svojih protivnika ubiti. Pise da vojnici u oklopnom vozilu nisu povrijedjeni, sto znaci da su svi poginuli i povrijedjeni najvjerovatnije Afganistanci, civili.
Hoce Bakir da je i kod nas ovako
добра вест скоју год страну гледано :)))
Skoju? Prevedi, ziv bio..
Među ubijenima je i Bošnjak Emrah Fojnica, bosanskoj javnosti poznat kao pomagač Mevludina Jašarevića, http://www.vecernji.hr/svijet/i-francuska-se-sprema-u-rat-954932
PRIKAŽI ODGOVORE (12)