Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
S.r.b.i s.m.rd.e.. V.l.a.s.i su g.o.v.na. K.o.m.u.n.i.s.t.i su V.L.A.S.K.A k.o.p.il.a.d.
\"NOVINARU\" prije nego napises/prevedes/prepises clanak, makar iole se upoznaj sa situacijom o kojoj pises. Aisha nije sestra Safije (supruge Gaddafija), nego kcerka. Dakle Aisha Gaddafi - otac Muamer Gaddafi i majka Safija. Brat Hannibal i Muhamed. (mada sam ovo novinaru trebala malim, a sve ostalo velikim slovima)
Opaši se eksplozivom i raznesi se,stoko lojava! Tambura,provaljen si sa svojim nadimcima. BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOM!!!!
Former Despot Lived Desperate Final Weeks http://feb17.info/news/former-despot-lived-desperate-final-weeks/ Muammar Gaddafi ‘buried in desert grave at dawn http://feb17.info/news/muammar-gaddafi-buried-in-desert-grave-at-dawn/ Gadafi pokopan u neoznačenim grobnici u Libiji pustinji kako bi se izbjeglo pravljenje svetilišta . Gaddafi buried in unmarked grave in Libya desert to avoid creating shrine http://shabablibya.org/news/gaddafi-buried-in-unmarked-grave-in-libya-desert-to-avoid-creating-shrine
pa je trebalo poslati srbe da ga čuvaju pa bi sačuvali kao i srebrenicu hahahahahaha
ma kakvi srbi. tesko onom koga srbi cuvaju.
DZIHADLIJO, MA.TER. TI JE KUR.VA
cudi me da nisu Srbi ti koji ga cuvaju, oni se itekako pale na tog tiranina i libijskog komunjaru..a kad su u.b.i.l.i ovo tiransko govnno Srbi su proglasili citavu heftu zalosti kao kad ja krepao Slobo..