Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
21. Vijek Što se ameri ne brinu za ovakve slučajeve? Ne, ukrajina, sirija, avganistan itd . su problem... JER IMAJU NAFTU I OTALE RESURESE Ameri, najveći ološ... Kreiraju zlo pa onda oni kao mirotvorci i pametnjakovici..
NIsu samo Ameri..svim imaju ucesca sto aktivnog sto sto samo sute
kada vidim ove slike najradije bi sebi opalio šamarcinu, većina nas ima i previše i opet nismo sretni
Ko ih jebe...zive u siromastvu,a prave djecu ko da nemaju brige na svijetu.
Ima ovih priča i unas. Jezivih podsjećanja na četničku agresiju, nasilje i genocid.
ovo su i srbi radili ali se većina bošnjakinja očistilo na vrijeme,nisu htjele rađati poluvlahe
Sve pametni ljudi, analiticari, borci za pravdu. novinar stavi naslov kao da je dijete krivo. Citam komentare neki pametnjakovic je napisao kako su amerikanci krivi. Tim ljudima treba novcana pomoc. Ko ima i zeli on to moze. I ove satro emancipovane evropske zenetine sto se bore za zene. Umjesto sto serendaju po seminarima nek izmejste zenu i djete. Imam osjecaj da zemlje poput ovog sudana sluze samo za ovakve novinske clanke.
cuj odgajatelja, pa i njeno je dijete
Južni Sudan - nije više problem religija nego divljaštvo. Ti dole divljaci su se ubijali jednako i prije 10 godina i svađali se oko naftnih izvora. U toj zemlji pošten narod pati zbog divljaka koji su iskoristili religiju i zaratili (poznat scenario). Tu zemlju kao ni Somaliju nikada neće napustiti zlo i tuga.
@god Free Bio u Sudanu i mogu ti samo reći tuga. Kartum i nekako ali pustahije i selendre su za oplakat (od tuge). Tamo su i prije rata bande harale pustinjom, beduini pljačkali crnce i odvodili ih ko zna gdje. Šta da ti kažem o zemlji u kojoj je tad kad sam ja bio bilo OK posjedovat neplaćenu poslugu (sluge).
Treba naglasiti da su demokratski,svojim glasom,na referendumu,željeli podjelu države Sudan, dobili su je i sad"uživaju".
Где су левичари, феминисти, педери и остали комплексаши, да јавно осуде масовна силовања по Европи, од стране миграната? Зашто то не раде, у чему је проблем? Као да четрдесет дана није довољно времена,..... хоће каки, хоће пишки?
@starbuck Ти си, ипак, разумна цура ;)
Žarko, dijete, sjećam se tih migranata 93 u njemačkoj, došlo jedno 100.000 alžiraca. Katastrofa likovi, droga, maltretiranje i napadi po gradovima, nešto slično kao sad. Nije bilo ovoliko euforije i mržnje kao sad. Švabo to fino riješio, za 6 mjeseci vratio sve kući. To tvoje masovna silovanja ispada da nesmijem izaći iz zgrade u kojoj živim . To ti je zato što čitaš vijesti po portalima tipa kurir, blic,....Nijemac je fino rekao da procenat kriminalaca po glavi imigranta nije niša veći od prosj
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh ... ovim ljudima je potrebna pomoc ... ne ovim imigrantima sto su na putu prema Norveskoj, Danskoj, Svedskoj, Njemackoj ...
koji uzas.. Ne mogu ovo ni da zamislim,sorry..ovo je beyond svega.. :/