Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad vam sjeverna opet rokne koju i potopi brod, nadam se, da cete i vi ostati hladni ko spricer. To ce se naravno slucajno desiti, svakom se okine ;)
ko ce nas pitati s kime bi..10 hiljada vojnika mi imamo :D nit aviona nit sta :D ...tu se mi ne mijesamo...
Mislim da nije ni jednoj strani do rata .Prvo juzna koreja ne zeli da rizukuje svoje blagostanje zbog rata koji bi bio veoma skup i najverovatnije da bi unistio njihovu ekonomiju.Drugo amerika takode ne zeli sukob i onako su previse razvuceni u iraku i afganistanu imaju i onako puno briga kod kuce ekonomija itd.Trece sjeverna koreja ne bi mogla podnijeti rat pa ti ljudi nemaju sta jesti a i kad bi htjeli nesmiju od kineza i tu dolazimo do cetvrtoga razloga.Cetvrto kini jednostavno nije do rata zato sto imaju potencijal da postanu veliki svjetski igrac sto se tice ekonomije ne zele da uniste sebi put do statusa svjetske super sile.Tako da ja mislim da je ovo samo mala igra doduse koje je vec odnijela zivote ali mislim dace se uskoro sve smiriti.
Vidim mnogima je krivo što su Amerika, Rusija, Kina, Japan, pa i Koreje svjetske sile. Kako to da Turska nije sila? Niti jedna muslimanska zemlja nije u g8 niti je svjetska sila.. Valjda se slabo množe :)
Ameri se nece usuditi ni prstom mrdnuti, ne smiju nista, mogu samo paradirati brodovima i ko fol su k.u.r.c.i.t.i., jer bi im jedan pogresan potez ukenjao i ovo malo ekonomskog prosperiteta koji su nakon recesije kao poceli ostvarivati. A Korejanci ce se ujediniti, sve je to isti narod dok nije dosao Amerikanac 1948 da ga dijeli. A sto se tice juzne Koreje, mislim da ce ih sjeverna Koreja pregaziti vojskom za koju godinu dok jos koju nuklearku naprave, a onda ce Kinezi nahrupiti na Tajvan.
zeljo je sampion
@realnogovedo......znam ja da vi cet-nici ne volite Ameriku........i cuj mu seljoberskog konta NIJE BITNO KO CE.......molim te.......samo eto nek nije Amerika......pa dabogda ti Rus bio vladar nekih 500 god koliko su i osmanljie.....glupi seljak ostaje glupi seljak....a mi cemo sa EU i USA !!!!!! Samo sto mi necemo ratovati sa S Korejom nego cemo da rijesimo probleme sa vama jednom zauvijek !!!!!! SIKTER.......Ps bolje Amerika kakva je takva je nego svo blago Rusije i Kine zajedno sa svim ljudskim pravima u istima...........RS=GENOCID
Et\'samo mi nije jasno,za koga navijat kad su svi zuti
OGLAS:Pod hitno trebamo veci broj politickih analiticara,jer je u nas prava nestasica istih.Trebamo one koji ce nam rec ko je skim,ko ce koga napasti,ima li dje kupiti bureka tamo.Oglas je ovdje objavljen jer vidimo da ovdje pol.analiticara,koji su trenutno nezaposleni,ima na bacanje.Prijave se podnose u Nasoj ambasadi u Sarajevu(ako vas Muho cistac bude zaustavio,recite mu da sam vas ja poslao).Prvih hiljadu koji se prijave dobijaju jednosmjernu kartu do Korejskog poluotoka(da se razumijemo,svaki ce morati uprtiti po jednu atomsku bombu).Plata nakon posla.Hvala
Rema, jarane - kad Peking opali, ti si na prvoj liniji :) ja nece ih valjda slati preko odskocne daske Europe za h\'Ameriku. Ali iskreno, ne znam ni sta\'s ovdje. Tamo ce te roknut metkom, ovde te rokaju papanlukom. Ti odaberi, al\' mi se tvoja sudbina cini ipak privlacnijom ;)
ja sam trenutno u LA ,pa ako dodoje do ovog rata sta bi mi vi preporucili??da ostanem u LA ili se vratim uBIH???
Ma nek se pobiju kad mogu a ne ko mi. Tako bi ovdje isto trebalo pa da se vec jednom zavrsi Oluja i IBljesak... Pa da vidim Milu traktoristu kakav traktor vozi
@Znalac Dobro, Jugoslavije. Jos bolje. Mislim da ce nam zajednistvo mnogo pomoci u nadolazecim godina, a razjedinjenost bi nas kostala glave. Strasne stvari se spremaju, imam osjecaj, a taj me nikada ne vara sto se ovakvih stvari tice. Samo jos pokusavam da prokontam shemu iza ovoga, ali znam da ce glupa i naivna Evropa najvise da nadrlja. Ovo im je i bio cilj - da nas rasparcaju da bi 20 godina kasnije mogli ostvariti svoj ludjacki plan! Mi smo na prekretnici civilizacija, i tu im ne treba jedna mocna drzava sa 25 miliona stanovnika, nego 6-7 bespomocnih pijuna. JUZNI SLAVENI, BUDITE SE DA NE BUDE KASNO!
Veceras su pustaju u opticaj novi Wikileaks dokumenti. Boga pitaj sta ce tu sve biti. Kazu svega!
E, sta ja rekoh? Bit´ ce krkacine!
aj ti to jos jednom pogledaj, mislis zidove oko jugoslavije bih se ne spominje, nit se ikada spominjala
Preuzeti kompletan clana sa dnevnik.hr bez ikakvih popravki je stvarno jeftino i porazavajuce za ovako posjecen portal. Radite i vi nesto osim copy-paste: http://dnevnik.hr/vijesti/svijet/zapocele-vojne-vjezbe-sad-a-i-juzne-koreje.html