Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pocelo je World War3 bice zanimljivo imacemo makar sta pratit ode svijet u q....
Ajde Sjeverna....igrao sam dvicu na vas.... Ako pocne rat odoh u koreju da branim sjeverce...mamu im juznjacku
Bog je najveći.
Ja navijam za Samsung-ovce XD
samo rokaj pa da i nasi ulete
dobro je baba vanga(vangelia ) prevdidjela..u novembru ce poceti rat izmedju dvije drzave koji ce prouzrokovati treci svjetski rat...a ja se ponadao da nece biti toga ..
Ma kakve Koreje, na bliskom istoku svaki dan za nečiji rođendan ispali se 200 granata.. Dobra stvar u svemu je što ove velike sile pozivaju na mir.. Kina, Japan, Rusija, SAD.. Mir do neba :)
kakva odmazda jadni ne bili poklopite se usima inace ce onaj manijak od velikog vodje da vas sravni sa zemljom ovo su ameri sve zakuhali
da ti roknu samo dvije sve bi ti se samo kazalo,nikome se ne ponovilo...
kako nasi crveni navijaju.....
SAD CE NAM TRECI SVJETSKI .... KAD SE UMIJESAJU I OVI VELIKANI !!
udario kinez na kineza j.e.b.o.t.e.
Zanimljivo kako se incident desio nekoliko dana nakon objave da je S. Koreja ponovo pokrenula proces obogacivanja urana...:)
historiju pise pobjednik, medije kontrolise pobjednik, sta je pravedno a sta ne odredjuje pobjednik. vi koji navijate za \"nase\" nikada necete znati sta se zapravo desava u svijetu...
Svaki president of the US of A je imao svoj rat. Pa eto, sad i Obama uz Juznu Koreju. Uskoro cemo dobiti slike sa natpisom ... mission accomplished. Eh Boze, kako je krenulo, nece se dobro zavrsiti. Homo hominis lupus est.
a sta mislis kako tek mi balkanci idemo svijetu na neku stvar XD