Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ih jebe... Sto se mene tice mogu sve ove praoslavne zemlje lagano da potonu ko Atlantida i da svi zaboravimo na njih... toliko muke jada i bijede od njih prema nasem narodu je ucinjeno da me kurac boli sta se desava sa njima... sto manje ovih sa krstom oko vrata to bolje... simple as that
Cuj njega, on njoj zamjera sto nesto nije rekla....gori je od kakve bistricke hamse.... Se*u i jedno i drugo. NATO i EU su kompatibilni ciljevi. Prema tome, ocigledno je da ima neki licni animozitet izmedju njih, pa se zbog toga prepucavaju. Na kraju ce samo Rusija hajrovati, a ukrajinski narod na*ebati. Uzas!