Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogotovo za beskorisne nesposobnjakovice i birokrate u EU parlamentu.
Hajd prestanite vise dizati tenzije i biti toliko pesimisticni, vec pravite planove kako i na koji nacin se susresti sa nastupajucim izazovima.
i gdje i kako i kome lizati dupe
Uplašila se "elita" da su ih glavni igrači iz pozadine pustili niz vodu! Brexit, Trump, Orban, Le Pen...who is next? Dosta su i jahali po ljudima, umislili da su Bogom dani.
ooj jesam se odnio
Vi ste JEDINI RIZIK za Evropu,govna najveca.Ex Yugu ste nam sjebali i sve ostale zemlje.
uuuuuuu sto se stisle guze.... kako mi se gade ovi lihvari, pijavice i dusevne nule!!!!
Ko god digne glas protiv trumpa, odmah se zna da ga je strah da se ne otrkriju mafijacke korupcije koje su do sada prolazile godinama. Hebat ce vam dajdza trump znanje redom.
klix ovo je michel barnier :)
Ma nije ni vazno.. niko ni ne zna vladare eu ;)
@<!-- ja s junkerom na rakiji bio neki dan, znam da čovjek nije sijed ba
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
za evropu ne, za eu da.. i nagrabusit ce .. :)
vaši miljenici na Balkanu ye__bu nam živote 25 godina i ne vade .. neka barem i vas neko ye__be
Trump je biznismen, on razmislja gdje mu je veci profit, tako da mu Evropa nije bas interesantna. Izgleda da se vrijeme i za Evropu debelo mijenja.
E klix bagro,,,, na slici vam je Michel Barnier, ne Juncker.nema na čemu :) http://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/139/590x/Michel-Barnier-693758.jpg
google zna sve haha
ko da vas je sve Incko rodio
😅😅😅👍
...reko bi čoek da su jevropski politićari sve sam filozofi antičke atenske škole...
pratis li tekmu commie?
@Ibro ...jok, rorđo, pobijediće oni i bez mene.