Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je :Koliko tih "navodnih izbjeglica" moze preuzeti EU???Cijelu Afriku,arapske drzave,Aziju itd??Malo morgen,imaju srece sto mi u Austriji nemamo politicare s jajima da kazu kao slovaci:Hocemo uzeti asylante ali samo KRSCANE.Posto mi ovdje nemamo dzamije (niti imamo namjere graditi) necemo im moci pruziti uvjete da se integrisu zato samo krcane...Ostali trebaju ici u pravcu Saudijske arabije,qatar,Bahrein itd...Ovo je samo pokusaj tihe okupacje Evrope od strane USA(zakuhali a mi EU trebamo da pokusamo njihovu juhu)
UZNEMIRUJUĆE::: MOLIM SVE DA POGLEDAJU VIDEO :: Njemačka: Židovski političar sve Nijemce prozvao nacistima i rekao kako je njihovo izumiranje odlična stvar https://www.youtube.com/watch?v=riQh4Qpvxm4 čitava vijest sa videom http://pandora.kreativisti.org/njemacka-zidovski-politicar-sve-nijemce-prozvao-nacistima-i-rekao-kako-je-njihovo-izumiranje-odlicna-stvar/ Posjetite ::: http://pandora.kreativisti.org facebook stranica https://www.facebook.com/pandora.hr
pogledajte na yotube kratki film IMIGRACIJA i jasno ce vam sve biti!
Prvo nemam pojma ko je ta osoba bila i nije mi bio cilj da necije ime uzmem narocito ne od rahmetli osobe. Hvala ti na obavjesti i promjenit cu nick. Pozdrav!
Pa ima sigurnih zemalja koliko hoces, Saudijska Arabija, Emirati, Katar, Kuvajt, svi bogati i braca muslimani. Ali izbjeglice navalile u EU kod hriscana i gotovo, ne znam sta im je.
koji si broj da ti upisem 5
Izbjeglice, a ne migranti - i to izbjeglice kojima je Evropa uveliko kumovala....
da mi je samo znati šta ima u glavi onaj ko dislajka ovakav komentar
tražili ste - dobili ste, sad se ravnajte po EU zakonima (čitaj.....suverenitet ste davno izgubili, Big brother sve kontrolira).