Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oko 22, prije 10 god je imao 20.
Jel to ono kad žene 5-6 puta slave 35-i rođendan?
Kim je popularniji od svoje imenjakinje Kardashian. Ne treba mu ni tviter ni instagram. Cim se uslika, CNN objavi kao "breaking news".
Kim mu je prezime...
Eagle, bas si cjepidlaka :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
iskusna maserka vrsi usluge relax masaže za vas kanton sarajevo informacije na https://www.facebook.com/antistresmasaza
Većini azijata i tako ne možeš pogoditi godine, posebno ženskama, od 15-te do 30 i neke izgledaju isto, tinejdžerice u azijskim filmovima glume 30- godišnjakinje...
joj vidi mu obrva
Dug zivot Kimu zelim od srca,i nema veze koliko godina ima !
http://www.dailymail.co.uk/video/news/video-1106774/North-Korea-furious-viral-video-mocking-Kim-Jong-Un.html
Nije se nikad ni rodio.. Nema pocetka ni kraja..
Kim-Jong-Un nema ni godine, nema ni ime i prezime...
ako sutra ne objavite da li je kim pojeo sva tri obroka i da li mu radi probava stvarno mi nece biti dobro
udri kime udri zlikovci
ovo je jedna od rijetkih slika kima sa dobrinje IV
zdravo vec duze vrijeme mislim da ovo uradim pa se odlucih da proabm imam drugi profil vec duze vrijeme i svi me znate naravano, pa sam otvorio ovaj... sve djevojke koje su zeljne da viide 20+ cm k...a nek se jave na ovaj mejl da vide i da porazgovaramo o svacemu, narocito bi volio luna da se javi hehe [email protected] nemojte brisati poruke administracijo bilo je ovdje i pun o gorih poruka koje su ostajale sigurno ima dosta gresaka jer sam na mobitelu i poslu uhvatio sam pauzu pa pisem pozdrav djevojcice
Je suis Charlie - Je suis pizdamaterna - pun mi je quratz vise ovih glupih praznih fraza. Budala i kretena ima i uvijek ce ih biti. Jedni pobiju na milione arapa na moderan nacin sto u sj. africi sto na bliskom istoku, sto direktno sto indirektno preko glupana na terenu i niko ne kaze Je suis ARAP ili Je suis Musliman. Pokopajte zrtve mirno i dostojanstveno i neka pocivaju u miru. Ubice ste pofatali i poubijali i dosta vise o toj pizdi maternoj i Je suis Charlie.
Ovo ga čak, ni Chuck Norris ne smije pitati!
Dame se ne pita za godine
Top model...
ima oko 30ak godina i vodolija u 😄😃😉😍😘