Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za međunožje? uh, dobro je, ja konto da nije za p-ič-ku
muhamed realno nije bio pe.do.fil. zasto? pa imao je 10 punoljetnih zena (+ovu curicu od 6 godina, a spavao sa njom kad je navrsila 9). prva mu zena je bila dosta starija od njega. jednostavno se ne uklapa u klasicni psiholoski profil pe.do.fila. mislim da je samo slijedio kulturu vremena - tada se smatralo da je zensko zrelo za se.ks kada dobije prvu men.stru.aciju. naravno, postavlja se pitanje kulturalnog relativizma, jer on kao \"bozji\" poslanik donosi apsolutne moralne norme. te norme bi trebale vrijediti za sva vremena. ocito da nesto onda tu ne stima i gubi kredibilitet bozjeg poslanika na tom primjeru. ateistima je naravno ovdje sve jasno - boga nema, kao ni bozje poruke morala. samo se vjernici gube malo.
Prorokovim stopama...
pa kod arapa 14 godina nije dijete vec stara koka
u islamu nema ped,ofilije jer je dozvoljeno derati sve starije o 9 godina ( utemeljitelj zakona prorok mu.ha.med)... zapad nikako da shvati islamske fine obicaje