Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno Marko na Kosovo stize.
Al' je zato kraljica Ranija najmodernija dama koja se kreće u visokim Europskim krugovima. Njena djeca pohađaju najbolje visoke škole.....nisu gladni ....a djeca Palestine nju ne dotiču. Palestina je daleko; ili možda i nije tako daleko ...dovoljno je blizu ako Izrael odluči da se još proširi. Je*i se svijete.
Bjednici snishodljivi a nazivaju se potmcim Hašimija..
Nek mi neko kaže po čemu je kralj Jordana pošteniji i bolji od Ghadafija ?
tako je braco Jordanci dok vam ispred kucnog praga izraelski nacisti provode genocid nad bracom Arapima u Gazi vi sarađujete s ghenocidnom tvorevinom izrashit 🤮💩
Druze u Jordanu ima 3 miliona Palestinaca nek je od toga milion muskaraca nek je toga pola miliona ratno sposobnih i nek ih 250.000 hrabrih hiljada krene naoruzanih sa prackama i vilama izbili bi na plazu Gaze za 7 dana. A ako mislis da su Jordanci duzni ginuti za druge... sta onda tebe koci da krenes.
jeste to je tacno brate da bi svi Palestinci 18+ trebali da ustanu i da se izbore za slobodu od nacistickih cionista jer sloboda nije besplatna pa i Partizanima u ww2 niko ne bi poklonio slobodu od nacista i fasista da se nisu sami izborili za nju al opet sjeme se zatrlo svim Egipcanima, Saudijcima, Jordancima i Emiracanima koji cionacisticki genocid u Gazi ispred kucnog praga gledaju i mirno posmatraju...
Neka idu prema Gazi i naprave deblokadu, to su njihovi ljudi njihova rodbina.
Najbolji cuvari Izrailja su vladajuci rezimi u okolnim arapskim zemljama