Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svuđe mušrici isti.I u Jordanu i u Americi i u Briselu kjafir ko kjafir. Posmatrač,ovi su veći kafiri od Pape.
"Vijernici su samilosni medju sobom, a nemilosrdni prema nevjernicima" Kamo srece da ovaj bijes pokazuju prema istinskim neprijateljima.
Poslani ko poslanik, sve na silu i prevaru!
Kao i SRP.ski terorista Punisa Racic koji je pucao na Hrvate u Beogradskoj skupstini 1933. godine.
Ja ne vidjeh pištolja. Možda se samo podrpo po zadnjici!? PS. ovako se radi, a ne ko naši. samo se smješkaju i glasaju!!
zalosno sto mi svi znamo kakva je situacija..da se barem ovo sa ovih komentara realizuje bilo bi nam puno bolje ali...izgleda da ce ovo sve i zavrsiti samo na komentarima jer bosnje imaju m.... samo ako ih sa puskom pocnu iz kuca tjerati na ulice...a do tad nasi politicari ovako uzivaju....
jesu li izgubili abdest hihihihih
Ovi su bolji od nasih politicara, barem im je krivo kad ih neko optuzuje za korupciju, i spremni su se braniti. A nasima ha govorio ha ne govorio...
I veliki prijatelj i stalni spasilac mog prijatelja Milorada Dodika, i sad i 1998. godine. Vas Suljo Tihic
Bakire, gdje su babine zlatne kasike, a koje je on obecao nama borcima??? Jesu li te kasike bile namijenjene propalim tajkunima koji su radnike doveli do ivice gladi i vasoj SDA skorojevickoj eliti!
Ja im predlazem da se fino dogovore i podjele drzavni budzet ko ljudi a ne da se svađaju. Nek se ugledaju na nase politicare, kako mirna klima vlada kod nas kad se COVJEK zna dogovorit :D
Frajer hladno pusi cigaru u parlamentu, svasta!
...dok se vbr na potegne, ništa od toga...
udri ga Mehmede!!!
SAMO DA VAS NAPOMENEM DA SAM JA BIVSI PROVINCIJSKI KOMUNISTICKI TUZILAC, RATNI VOJNI DEZERTER I NEKADASNJI SARADNIK U IZDAJNICKOM STABU OSUDJENOG RATNOG ZLOCINCA FIKRETA - BABE ABDICA. IMAM MNOGO NEKRETNINA U SARAJEVU A JEDNU SAM UPRAVO PRODAO ZA VISE STOTINA HILJADA MARAKA U STROGOM CENTRU SARAJEVA. SVU SAM RODBINU "UHLJEBIO" NA BUDZET, CAK I SESTRU RUZMIRU. I SVE SAM TO (KAO, ALI MALO SUTRA) STEKAO OD BUDZETSKE PLATE (IAKO NISAM GLASAO ZA BUDZET, A PRIMAM BASNOSLOVNU I NEZASLUZENU PLATU) I NA LAZNOJ PRICI O PATRIOTIZMU, IAKO VI - GRADJANI BIH ZNATE DA SAM IZDAO BIH I POBJEGAO U NJEMACKU GDJE SAM KOMANDOVAO PRVOM MINHENSKOM BRIGADOM I IZ KOJE SAM IZASAO SA CINOM GENERAL - MATICARA. VAS SULEJMAN, BUDZETSKI PATRIOTA KOJI JE NA GRBACI POREZNIH OBVEZNIKA POSLJEDNJIH DVADESET GODINA.