Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisi derpe, nego pederčinaaaa na kvadrat.
Ovaj covjek je legenda i provala zesca Kralj Kraljeva!
Očito da su čitaoci birali. No onda su trebali i Colberta ugurati u Top5 :)
zar nije Š U P A K po imenu Fahrudin najuticajniji mačo men na planeti???? nabijem ga u ona munafička usta.
Najutjecajniji je Zijad Blekić jer utiče na navijače skretničara oni hoće da polude
uhh, usra se ziv...
nisam derpe, ali sigurno bi se sa njim tucao. Guy Love!!!
najbolji lik na televiziji svaka cast!!!
Nas fahro ima najveci utjecaj na vas cijelom dunjaluku, jedan avaz, jadna marka i eto nikla uvrnuta kula u velesicima.
\"Najutjecaniji na svijetu\" da to mozda nije u Americi a ne u svijetu, vjerujem ja da je to prevedeno sa AskMen.com ali to ne znaci da je tacno, jer u Americi ako neko najbolji u necemu odmah se kaze najbolji u svijetu. Inace njegov show Daily Show na Comedy Central kanalu je dobar ali taj se kanal ne gleda toliko kao recimo NBC, ABC...a vjerovatno ga skoro vrlo malo ljudi gleda u svijetu gdje je doticni lik izabran za \"Najutjecajnijeg\"!
prvi put cujem za lika
covjek je predobar, no amerikanci k\'o amerikanci...sve sto je kod njih naj, onda je automatski naj u svijetu. Mislim, pola planete ni nema televiziju, a ako ce ga i znati... isto je i sa NBA ili Baseball njihovom Nacionalnom ligom, to je njima sve Svjestki Sampionat i ko pobjedi, on je Svjetski Sampion!!??
Cifut
ovo je legenda prva liga cova vrlo uticajan i gledan tip...