Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja joj skidam kapu, jedina osoba koja potencira mir u svijetu, bez obzira na naciju, ne bitno hoce li ona na osnovu ovog napravitii film ili nesto, samo da rata ne bude vise i da se ljudima pomogne.
kako je lijepa. iako je mrsava, premrsava, i dalje je tako tako lijepa.
Ova andja je beton hmmm
Orivljuju BAshar al Assada za nesto sto nije uradio. Na snimcima sa Youtuba se vidi da vojska Bashara samo ulazi u grad gdje su zapadni krivnici pobili stanovnistvo pa onda okrivljuju Bashara al Assada da mogu ameri intervenisati i sve pokrasti.
Prolazim pokraj Počitelja a on u mrklom mraku nakon 20 godina a njihova katedraletina osvjetljena i mi plaćamo za njeno osvjetljenje stidite se Sarajlije (skriveni komentar)
Žena, majka, kraljica
Uvijek joj se srce cijepa za onima koje podrzava americka administracija. Od njih dobija platu pa je i logicno, ali kako objasniti komentare ovih bantustanaca koji pricaju o njenoj dobroti, velikom srcu, itd? Srce joj se cijepa za jednim Sirijcima, a ne za drugim. Njeno srce tacno zna koji Sirijci su zasluzili da se za njima zali, a koji ne. Njeno srce zali za dobrim Sirijcima, za dobrim Libijcima i svim drugim dobricinama koje podrzava njena vlada.
Bjezi ba ovo slike iz Angi nonog fila \" Kuda idu Divlje Svinje \"bjez ba ofirni ste iako ona nece da se ofira..znamo ... ....
JEL zvala Hanku Paldum da CIJEPAJU SRCE skupa ..
Mogli su barem jednu sliku izbjeglice da objave uz tekst, a ne samo Anđine pozerske. I nešto ne vidim otečene oči od suza. Ebla vas ova svinja egoistična.
Jel zvala Hanku Paldum da PUCAJU SRCE skupa.....
Joli ja mislim da ti se više cjepa međunožje , nego srce za njima:) Slatke su parice!
@Hrasno jeli, ti bi vratio one koji su prezivjeli ausvic i najvecu i naj efikasniju eksterminaciju ljudskih bicca ikad zapamcenu. To sto Arapi ne mogu zivjeti zajedno sa drugima, to je njihov problem. Bosnjak sam ali Arapi mi se gade.
kad JE vec u komsiluku moze posjetiti i palesninske izbjeglice koji zive ptotjerani zadnjh 40 godina !!
ko da se malo udebljala a ? :D
ma nemojjj \"srce ti se cijepa\" ?? uh jadna ti sta cemo sad. BOLI TEBE P* I* C* K* A* ZA IZBJEGLICE MAMU TI J* E* B* E* M* MASONSKU !
zasto im niko ne pomogne? zahvalite prije svega braci muslimanima. kad je bila frka u tunisu, egiptu i libiji, toliku su dreku digli na zapad, da sad ljudi jednostavno ne zele da imaju ikakve veze sa islamskim zemljama.