Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostale su vehabije kralja sauda , natanjahu ,erdogan i obama slozni da se srusi sirija.... Sramota...
Cuj trazio podrsku...TRAZIO PARE JEBOTE
Udri bagru Ameriko cim njega cetnici podrzavaju znaj da nevalja i daj zlocinac ,zlocinac zlocinca uvjek podrzaje.
Odavno je jasno da 'intervencija' u Siriji nema nikakve veze sa ratom koji se, nažalost, događa u toj zemlji. U pitanju su interesi Amerike, na jednoj strani, i Rusije, na drugoj. Al' eto, s vremena na vrijeme desi se da se interesi Amerike poklope sa 'onim što je ispravno', jer svakako, na čelu te zemlje je diktator, kojem narod aplaudira ako nešto dobro uradi, a kritike nema ako pogriješi... Svakako, da, ako dođe do 'oslobođenja', 'sloboda' će imati skupu cijenu bilo u prirodnim resursima ili u geostrateškom položaju...
Pripadnik Skull and bones željan krvi baš kao i Bush Jr.
Znam da ga rusite iz licnog interesa ali to me trenutno ne zanima,zanimaju me zivoti moje brace muslimana nad kojima Asad sprovodi pokolje od samog pocetka. Isti Asad koji je podrzavao Srbiju dok su nas cetnici klali.Pitate li se zasto srbi njega i Gadafija zestoko podrzavaju,upravo zbog ovoga.Ali nazalost i neke balije malog mozga isto cine.
Čovjek završio fakultet 3 godine prije početka rata u Bosni i Hercegovini a ti pričaš kako je srbe podržavao u ratu,njegov otac Hafez je bio predsjednik dok se kod nas ratovalo,nemaš pojma o čemu pričaš dečko. Ne znaš ni zašto se sve ovo dešava ruku dajem eto.
Pa ovaj je gori od Gebelsa