Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...cekaj iran imao 8 kandidata i to nije demokratija... ...USA ima 2 kandidata od svog postanka i ona je kolijevka demokracije... ma nikako za svariti ni soda bikarbonom...
U pravu si za SAD. Kod njih kandidate za predsjednika biraju vlasnici velikih kompanija, uglavnom vojno-industrijskog kompleksa. Što se tiče Irana, ovih 8 (prvobitno 12) kandidata je izabrala "komisija", koju je odredio ajatolah. Ne treba zaboraviti da su dva kandidata opozicije sa prošlih izbora u kućnom pritvoru. Nema tu demokratije, kad ga vidiš sa turbanom, sve je jasno, ko dan.
...pa dobro njima u iranu je turban ko nama jeans i majica u bosni...al uglavnom sve ti je to isto...u iranu vlada ista demokracija ko i u engleskoj ili americi jaki interesni lobiji biraju svog clana ...isto u skoli... ...najjaci ucenici izaberu predsjednika razreda koji im je po volji...itd...
PA ŠTA ako će biti marioneta? Obama nije marioneta Pentagona i ostalih nama nepoznatih američkih kravataša?!
Crknite dušmani , zivio nam iran ......
Čija je marioneta Obama. Ja mislim Izraelska.
Obama, kao i svaki drugi americki "predsjednik" (citaj megafon) je marioneta Bilderberg grupe.
pedofil obicni ovaj politicar John Baird
ma pusti zidovskog cumfartera nek halabla, ne predstavlja on misljenje kanade
Prva stvar koju su britanci trazili od Irana nakon izbora je da se izjasni o statusu nuklearnog programa ???? Dosad je milion puta receno da je to u mirnodopske svrhe medjutim na drugom kraju svijeta onaj kepec Kim Jong zvecka bom*bama I prijeti ratom svima I niko da se ozbiljno pozabavi problemom. Nisu se ni izbrojali rezultati izbora a sa zapada vec pritisak irancima a sta ce te sad raditi ???
to ko kod nas. reisove, kacavendine i puljiceve marionete
Pošto ovaj sve zna bilo bi lijepo da nam kaže koji će brojevi biti na lotu, da i mi imamo neke koristi
ko ovu budalu pita za mišljenje?
šta je marioneta a šta ajatolaha
TI ZNAS...VISIS TU KO.......DZIGERICA!!!!
svi americki politicari su marionete zidovskih para
svi americki politicari su marionete zidovskih para
I to javio se šef Kanadske diplomatije! Grohotom se smijem! Pa Kanada ne može donijeti ni Zakon o komunalnim uslugama ako joj to Amerika ne naredi!