Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sumnjam da dolazite u Britaniju po instrukcije.
Raditi to što radi, a vjerovati da to činiš u ime Gospoda, i da je on zadovoljan tobom, moze vjerovati samo mentalno zaostala osoba. Osoba kakva je ovaj bilmez i njegova raja...
NAVRATI MALO DO BANJA LUKE....
UMRI GNJIDO......
Ludost i mašta mogu svašta . . .
Ti se vrati u kakvu instituciju tipa Jagomir,neka te zaključaju i ključ bace u more :-P
Jel ovi lopovi, kriminalci, sto vladaju svijetom, stvarno podcjenjuju stanovnike planete zemlje? Prvo Bin Laden,kao nisu znali gdje je, pa sad ovaj ateista koji glumi muslimana vjernika. Ko fol nemogu da ga nadju, on kolje, snima, pusta na youtube. Hahaha ovo kao hollywoodski film. Pa ni jedan ozbiljan ubican terorista, nebi se ovako javno prikazivao. Ocito je u pitanju propaganda antiislamska i to dugogodisnja u reziji Cifuta iz USA. Sta drugo reci. A ono sto Israel radi Palestincima, to niko ne snima niti prikazuje. To je stavljeno u stranu i svijet drzi zatvorene oci. A ovaj klovn placeni izaziva opstu mrznju svijeta prema muslimanima.
hahahhahahahhahahahhahahha odsjeci mami picu
Ovaj kreten je zaklao 7 ljudi i pogledajte kakvim imenima ga u svijetu nazivaju. Koliko je samo neduzne djece,zena i staraca pobijeno u BiH i ubice niko ne zna, zive medju nama. zasto?
Lena popusi ti nama kolektivno.
Pa dobro leno, pevo meni, pa Zeki pa onda po spostvenom izboru.
ma ti se mozes kurca napusiti OTAC TE JEBO U NOS
Napusices se ti ako te ovaj uhvati za nozdrve. Lajes po tastaturi iz neke rupe kao pas.
hahaha poruka ko iz bajke
Plasim se onoga sto nam slijedi u Europi ..
Vrati se nazad u vrijeme, 28 godina, i starom odsjeci nispe! nije on dzihadist nego je dzibercic.. a i ovi nasi "previjernici" koji podrzavaju ovakve, nek se roknu il nek se vrate na brdo i gore sacekaju dzehenem!
Bler je to zasluzio,pa ne možete unistit pola svijeta a svi sute,ne ide jbg
E ovakvi pokusavaju ovih dana doci do Njemacke.Europa cini veliku gresku ako ih primi.
Kad ce se krscani probudit i organizirat, pa da malo islamiste terorisu. Da upadnu u dzamije i dar mar naprave?! Ne mozes sa stokom na fin nacin, samo oko za oko zub za zub!
Sta je s psihom?!