Slijedi kazna od pet godina zatvora
0
Jevrejski Indiana Jones priznao da nije pronašao spise Tore
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OCEKIVATI OD BAGRE, FUJ S.M.R.D.E USMRDJELE!!!!
Samo Kur\'an je original, a sve ostale knjige je ljudska ruka pisala sta sve odgovara...Zato Kur\'an kao posljednja Objava od All.aha dz.s. preko Muhammeda a.s. da prenesesvijetu i u uputi na jedinu pravu religiju, jer sve su ostale neispravne...a hvala All.ahu dz.s. , Kur\'an je jedina autenticna sveta knjiga, sto se vidi i u danasnjem svijetu, sve vise ljudi spoznaje jedinu ispravnu vjeru i jedinu priznatu kod Boga(All.aha jedinog), pa prelaze na islam, hiljadama godisnje, cak i svecenici pojedini su presli...
@Ampak, Kod iskrenih muslimana je sve idealno. Sukobi izmedju sita i sunita se mogu gledati kroz dva aspekta... Prvi je da se sukobljavaju muslimani i nemuslimani. Drugi je da ni jedni ni drugi zapravo nisu muslimani jer su vjerovanjem( ucenjem) i svojim postupcima vec davno izasli iz islama. Slicno sukobu izmedju katolika i protestanata. Naravno, svi ti sukobi na istoku imaju vise politicki predznak nego je to vjerski. To sve ne umanjuje vrijednost Casnog Kur\'ana kao jedine autenticne Bozje objave.
@Vjerovali il... G*l*u*p pa zivi.
Samo za informaciju postoje dva izdanja Kur\'ana.
Tako ispadne kada zelis laz uciniti istinom. Zidovi, a posebno krscani, imaju na stotine razlicitih po sadrzaju izdanja Tore i Biblije, jer su ih mijenjali i prilagodjavali kako je ko htjeo. Vatikan ce jednog dana obznaniti onaj primjerak Biblije koji ce sadrzajem najvise liciti na autenticni Indzil sa kojim je Isus( Isaa) dosao jevrejskom narodu... a onda nastupa sok kod krscanske zajednice koja ce tada biti mala( oni pametni primili Islam) jer ce saznati da nema krsta, da im je zabranjena svinjetina i alkohol, da ne postoji trojstvo vec samo i samo jedan Bog, da Isus nije sin Boga i da je i sam Isus bio osunecen. Do tada, zalim vas jer ste poprilicno zalutali.
Još samo ti da pređeš na Islam
kada ce nas piramidiot priznati da nije nasao piramide
hahhahahhahaha koliko ovdje ima ješa bosanskih što ga brane JUDENFREI
Sta drugo ocekivati od cifuta?
Jevrej je to..odmah sluti na prevaru
PRAVDA ZA INDIJANE DŽONS!