Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
muslimani su, protjerujuci Jevreje, protjerali iz svojih zemalja i ono malo kulture i napretka sto su imali u svojim zemljama ... u sustini, nikakav problem, jer muslimanima napredak i kultura i tako ne trebaju niti drze do toga a sa druge strane Izrael svakog dana sve jaci i jaci ! medjutim, kada se jednog dana Zapad pocne ponasati kao muslimanske zemlje danas i kada pocne vracati muslimane kucama, e tada ce poceti prava dreka u muslimanskim zemljama !
Kako će ih biti kada su okupirali Palestinu i tamo se naselili?A ovdje se želi prikazati da to što su istjerani,opravdava njihovo naseljavanje Palestine.Isto sad kad bi protjerani bošnjaci iz proteklog rata okupirali Mađarsku i neko napiše knjigu siroti bošnjaci,šta su drugo mogli kad su protjerani nego da okupiraju tuđu zemlju.
jao siroti judejci evo placemi se (odo kakit)