Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E sada kad se palestinci pobune, biće "Mi imamo pravo da se branimo, mi branimo oteto", a palestinci teroristi jer brane/napadaju SVOJU zemlju, fuj i pravda i politika velikih i DEMOKRATSKIH VOJSKIH na demokratski način naourižanih, i na demokratskim načelima tereorisanje palestinaca, a ovi palestinci terorišu al na "teroristički način", a to ne prolazi ZNAČI SAMO DEMOKRATSKIM PUTEM SE MOŽE TERORISATI i nikako drugačije.
Čuj stambeni objekti za Jevreje. A hoće li možda biti i za hinduiste ili hrišćane? U koju prahistorijsku izmišljotinu moram da vjerujem da i meni maksuz izgrade stambeni objekat? Jebite se više sa svojim religijama, i jedni i drugi.
Ma hebite im mater više, šta koji krc, niko ih živ ne voli,hebo te tito bliži je Egipat evropi pa se ne takmiči na evropskim takmičenjima, da mogu ugurali bi se u svačiju kuhinju i uzimali hranu, i znam da će EU prije primiti Izrael nego BiH, e pa nabijem vas na krc.
Kazu hico ne valja, a on je makar postivao rad. ARBAJT... Dok ovi nista ne postuju, samo vide $$$ gamad masonska, cionisticka, sotonisticka. Kud vas sve ne pobi mamicu vam cigansku
Mene samo interesuje šta o ovme misle Eli Tauber i Jakob Finci?
sta tebe briga sta misle? Jel to svi u sarajevu moraju podrzavat palestince?
Čifutima je pisano u svim knjigama da će dvaput napraviti opšti nered na zemlji.Prvi put se desio kad ih je porobio Nabukodonozar i raselio širom svijeta.Drugi put je sad i brzo im je kraj.
Pape hibrid-I kako da pobjedis u takoj drzavi?!