Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet hitler nesta muti sa ovima hahahahhahah
svaki dan u 5 sati poslijepodne mojim nebom kruze maleni avioni koji ispustaju bijeli trag za sobom...zivim u gradu u kojem jednom godisnje sleti avion....prema statistikama...pa se postavlja pitanje gdje idu ti maleni avioncici...odakle dolaze...i ko..ili bolje reci sta???? JE U NJIMA ?????.....i nece biti cudno ako u sred sahare krene da padne snijeg uslijed eksperimenata koje svjetske sile a zna se koje su vrse na vremeniskim faktorima...
Vjerovatno su u pitanju neke otrovne supstance koje nam zagadjuju vazduh da bi se lakse pogusili!
znam da su neke od tih supstanci aluminij i stroncij..i nikada prije na flasiranoj vodi nije pisalo da sadrzi stroncij...barem ja nisam procitala do ovog ljeta...a inace citam sastav na svakom proizvodu..mislim da je u pitanju bila mineralna voda u boci od dva litra...cak je bila toj temi posvecana i emisija na HRT koja se zove "Na rubu" ..
I onda nam krscani prodaju pricu o bozicu i da je Isus ( Isa a.s ) rodzen u decembru , u decembru ne radadju hurme niti pastiri u to doba nisu sa ovcama na ispasi kao sto nam to biblija govori ... To je dokaz protiv njih da Isa a.s nikad nije mogao biti rodzen u decembru !"
Bozic je bukvalno marketinski trik a sama biblija ima toliko propusta da je vise samo jos papa uzima za ozbiljno :D a da ne govorim o tome koliko su nepodudarnosti pronasli naucnici proucavajuci i probajuci naci neko logicno objasnjenje....i iako 95% krscana i katolika zna da isus nije rodjen u decembru oni to i dalje slave kao dan njegovog rodjenja....IGNORACE IS A BLESSING...wazda bio :D :D