Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E jeste i vi glupi ljudi!Pa ovako su nas zavadjali i radili haos po svijetu i jos pokusavaju i navode na to!
Necu ulaziti u istorijat sukoba izmedju Palestinaca i Izraelaca i ko se na cijoj teritoriji nalazi i ko je to omogucio. Ali kada sam sinoc naletio na snimak Palestinske djevojcice od nekih cca 6 godina kako drzi noz od 25-30 cm i govori da "zeli da izbode zidova" i onda ide zasto zeli da ga izbode i sl. I onda se pitate kako? Uce djecu od malih nogu, ispiraju im mozak i onda po TV-u placu i proklinju Izraelske oruzane snage sto su ih ubili a imali su svega 13,14,16,18... godina.
Osudjujem kada ih ubiju a imali su kamenice, ali bilo koja vrsta hladnog ili vatrenog oruzja ili eksplozivna naprava, metak u celo pa neka istjeruju pravdu negdje drugdje.One dvije djevojke nedavno sto su pokusale da povrijede ljude sa nozem, nije mi zao sto su ih potvrdili kao zivotinje. Crno na bijelo, neki podrzavaju Palestince toliko slijepo da bih mogao reci i da podrzavaju njihove akcije protiv zivota ljudi koji su druge vjere/nacije. https://www.youtube.com/watch?v=1uPB7j-GGCU
" Židovi su paraziti na drugim narodima i njihovu tlu; nemaju domovine ni strahopoštovanja prema ičemu, a to im, premda nedostatak, pomaže napredovati u svijetu možda bolje, negoli neka pozitivna osebina. "
little boy smiled it will all be well, little boy smiled it will all be well. killing little children with their fully automatics, they like to push the weak arround. push the weak arround. deer dance the invitiation to peace war is standing you in the face, dressed in black with helmets, fierce trained appropriate for the malcontents for the disproportioned malcontents
ovo je samo jedan u nizu slučajeva ,iživljavanja cifuta nad neduznim... Hitler je bio upravu!
A vojnika I govana pa se boje 13-godisnjeg djecaka.
zbog sumnje da će izvesti napad nožem... Pa majku vam vasu cifutsku... sve vas pobiti treba... lijepi hitler
Žao mi je palestinaca, ali je ovo novinarska propaganda.