Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.advance.hr/vijesti/analiza-rata-o-kojem-se-mora-znati-vise-sto-se-zapravo-dogada-u-jemenu-i-zasto-bi-ilegalnom-agresijom-saudijska-arabija-mogla-uskoro-dozivjeti-svoj-vijetnam/ Tu se ne zna ni ko pije a ko plaća...ali kome se da čitat, možda će vam situacija biti malo jasnija...
A da vi nama malo pojasnite, ko, šta, s kim, protiv koga, zašto? Malo novinarstvo, istraživačko, bar u pokušaju, ovo-ono, ili bar dublje kopanje po drugim izvorima. Lokalni zvaničnici i jedan od zvaničnika. Dobro, neće ljudi da kažu. Razumljivo.
Hvala Fulan. Puno poznatih mehanizama.
Ništa bez ahbaba. Ali može biti i nož u leđa. Oprezno. Borba za vlast zna biti opasna, krvava. I uvijek nedužni kolateralna šteta.