Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I naravno ovo nije Terorizam, ipak nisu iz dzamije pucali na auto da bi se tako nazvalo.
antiislamski katolicki terrorizam, bajrambarecula i pamet u glavu svima.
joj ovih muslimana samo pucaju haha
a ti majmune, mrs u sumu kad vec tako sve generalises, a s tim blentavim mozgom ne bi te ni u sumu primili. Bolje ti je ne javljaj se, brukas se bezveze, prvo nesto nauci, pa onda dodji.
AZIJATSKA POSLA!!!
Daj braco dozovite se vise pameti i kanite se turcinove vere.
cudo nista nema na CNN-u vezano za ovaj događaj, a da je bilo ubistvo ispred crkve bilo bi odma muslimani su to uradili, al-quaida itd.
tribali su se svi pokokati hihi da nema musela vise
mi smo uvijek bili i ostali pederseni
da to je taj Politiken sto je Pejgamberu crt\'o bombu na glavi i naslik\'o k\'o cuku pa im strogo treba vjerovat. vjerovatno se nece nikad saznat da je Brejvikovog djela sljedbenik
The historic church of St. George located in Libya, in Tripoli, dating back to 1647 was ransacked. The church is the oldest Orthodox church in North Africa. The president of the Greek community, Dimitris Anastassiou transferred the news to the Metropolitan of Tripoli Mr. Theophylaktos, who has been in Greece since late June.
biće belaja bićeeeeee belajaaaaaaaaaa
http://ekstrabladet.dk/112/article1610414.ece Svadja izmedju grupe bandi, nista drugo.
Medjusobni obracun pakistanaca.
\'\'\'. Kad se vi Muslimani pomirite s time da su krstaski ratovi bili prije 1000 godina\'\'\' KRSTAŠKI RATOVI NISU NIAKDA PRESTALI ..UPRAVO SE VODE U IRAKU I AFGANISTANU...HVALA BOGU ONAJ TAMO U AFGANISTANU KRSTAŠKI KRMCI GUBE SVAKI DAN SVE VIŠE !
Jarane, ti si mene pogresno shvatio. Kad se vi Muslimani pomirite s time da su krstaski ratovi bili prije 1000 godina i da ce BiH prestati da postoji bez krscana, tebi ce biti puno lakse da prihvatis cinjenicu da je ono sto sam rekao ziva istina. I jos jedno. Ne smetaju meni Muslimani, nego ja njima.
Hahahahah moj ti, nasmija me na ovaj LIJEPI RAMAZAN :))) Vidim da imas smisla za humor. ISLAM će da pobijedi svo zlo ovog svijeta, jer smo ČISTI, i nema nam ravnih. ;o) Bajram Mubarek Olsun m.u.s.l.i.m.a.n.i moji