Rješenje u "pizzi i palačincima"
19
Jedanaestogodišnjak ima plan kako da spasi Grčku
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam i ja plan kako spasiti Bosnu ali me niko ne slusa
Ja se sa 11 godina još Lunch paketu čudio.
Ignorisati MMF, zatvoriti granice trgovinskoj mafiji, imati nekorumpirani sud i natjerati narod da RADI i da konacno prisjeti kako je zemlju obradjivati. I to je to.
Zlayoglo, Sejdo i babukicin bi imali sta nauciti od malca ! svaka cast
Imam i ja plan kako da ga bacim a da nerazbijem plocicu u wc-u......gadjat pravo u kadu.....
SVAKI EKONOMISTA JE TALENTOVANI LOPOV I VARALICA
Evo zore, evo dana evo Jurre Holanđana...
Sta se cudis,pa i nasi su vrijedni kao Grci i Spanci zato ovako tonemo.Kod nas i najveci klosar ima sta reci a kad mu vidis zivotna dostignuca(potonuce) sve ti je jasno.Njemacka se u stotinu godina dva puta iz pepela dizala.Kod nas samo pepeo i masa \"pametnih\" .
ako ih ovaj ne izvuce iz krize nece ni angela :)
Sta se svi skupa pravite pametni j,e,b,o vas u taj mozak t,ru,hli. Grcka bila duzna i prije nego sto je usla u Evropsku uniju, samo sto je prije ulaska posudila pare od Banaka da bi izgledalo da je zdrava drzava. To znaci da je krivtvorila svoje finansijsko stanje i mazala oci EU I sada fol Njemacka fa,sis,ti,cka. Pa j,e,b,o vam m,aj,ku go,vna,r,sku, jedina normalna drzava na svijetu koja preuzima maltene trecinu do polovine duga koji joj Grcka nikad nece vratiti. Sta treba skroz ga odbaciti. Eno vec im se prepolovio dug koji moraju vratiti. Pa sta bi vi, da Nijemci rade a da ostali u Europi kao Spanija, Italija i ostale g,ov,na,rs,ke zemlje samo se zaduzuju i provode. Vi nasli tu pametovati.
E vidiš, ja baš kontam već neko vrijeme nisam pročitao na klixu kako naši muškarci/žene/djeca ništa ne valjaju, i ti dođe da to napišeš... Od svega toga me najviše nervira kad se loše govori za djecu... Kako današnja djeca ne valjaju bla bla... HALO! Mi smo odgojili današnju djecu! Ako stvarno mislimo da nešto nije u redu s njima, to znači da zapravo s nama nešto nije u redu! MI SMO IH ODGOJILI!!!
Malom treba samar nogom opalit ! Kakve sve gluposti nece ovi novinari prenjeti, on sa svojih jedanaest ima rjesenje a ovi ekonomisti , strucnjaci se godinama bore sa time. Ovoje vrjedjanje pameti normalnim ljudima, zaista zalosno.
mali mason(čić)
ma djetetu nema zamjerke ali sta reci za vlasti koje se ponasaju kao djeca.
i živjeli su sretno do kraja života. al\' u kur.cu.
Malom treba dati Noblesovu nagradu. X)
I vi tacno ne znate sta viose da stavljate na \"KLIX\" pa klacite svakakve budalestine svakih 20minuta. Bas ste se izgubili..