Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mislim da bi zbog ovog incidenta trebalo sravniti gazu i bombardovati iran.
I proglasiti stoljece zalosti.
ima vec film dolina vukova palestina
ej specijalci steram vam ga majci
Uskoro novi nastavak \"Dolina vukova Chifutstan\" Dobra scena za film... Vas Polat Alemdar
Izraelska vojska je pokrenula istragu kako bi utvrdila uzrok ovog incidenta. pa štaće utvrđivat pucali na njih jesu glupi ili šta ?
predlazem da se u UN-u da prijedlog na glasanje o placanju ratne odstete radi ovog genocida. svabe neka placaju. hajku li im phasisticku.
da se snimi makar pedeset filmova o herojskoj pogibiji, te trideset o pravednoj osveti nad pociniteljima, njihovom djecom i unucima, mozda potamaniti i rodbinu i prijatelje. sve naravno popratiti medijima, promijeniti knjige.
ko će koga ko svoj svoga.
slazem se sa oba komentara....opet holokaust je izvrsen nad jadnim cifutima!!!