Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije kome je namijenjeno, nego kome je suđeno!!!!!
taj bubreg ide u krug ko joint
Zašto se na ovom portalu ne mogu naći normalni i uljudni komentari. Zašto se uvijek i baš na svaku temu moraju davati komentari sa dna kace i na kraju obavezno prerastu u nacionalitičko prepucavanje. Mislila sam da je tako na svim portalima, ali nije. Tako je u Bosni i Srbiji. U Hrvatskoj (iako se svi podsmijavamo Hrvatskoj kulturi) su ipak komentari normalniji. Nemam ja nikakvih emocija prema Hrvatskoj, Bosnu volim najviše. Ali ruku na srce komentari su totalno iritantni i besmisleni.
Kakvi idioti komentarisu ovaj clanak !!! Blago majci sto je rodila... Edukuj se stoko. Probajte otici jedan dan do najblizeg centra za hemodijalizu, nepismeni, pa pogledajte sta je to i kakav je to zivot, bolje reci patnja, pa onda sjedite za vase usrane tastature i napisite nesto smisleno. I molite Boga, da nikad ne budete u situaciji da vam treba transplantacija.
Zar nije interesantno da se taj bubreg sece od jednog do drugog Jevreja?
kakva plavka. j,e,b,e,s jedan bubreg manje-vise kad imas onakve sise.
DRAGI MOJI,SAMO DA NE BUDE ,,VRATI MENI MOJ BUBREG,,KAO STO JE BILO JUCER,KADA JE DONIRALA BUBGREG SEFICI,A SEFICA JE ODMAH OTPUSTILA. VALJDA NECE,VOLE VAS I GRLE VASE HERCEGOVKE I VASI HERCEGOVCI . . . .KISS IZ ARIKE
ovo ni golf dvojka ne moze sta je ovaj bubreg uspio !!
SAMO A.L. L.A.H ISTINA JE!!!!!
zakire ne laprdaj
nzm ko je rekao da je čovjek na kraju preživio
to lazu da tako kradu bubrege, nije to tako jednostavno, to je organ,
kako ce sad plavusa snimat pornice sa jednim bubregom?
@Zakire tuču, to nije smiješno!
u italiji na parkingu ukrali covjeku bubreg, uspavali ga i izvadili mu bubreg. lol kraljeva hahahahahaha