Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli su onda reći da je Sarajevo bio najskuplji grad na svijetu u ratu. Bio litar ulja 50 maraka. Stvari koje su rijetke u nekim dijelovima svijeta su skupe, što opet ne čini te gradove najskupljim. U Adis Abebi je paradajz 10 maraka kila.
e jesu vas Hrvati klempali
tesko da se moze reci (: sluzbeni podaci govore o tome koliko je litra ulja, kila brasna itd u kiseljaku kostalo, sto je bilo veoma jeftine eh sad dok se namire svi sa parama i dok dodje to do sarajeva prekuca boga oca cijena :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
valja "privuć' " mušteriju ! ;-))
Ovi nisu billi u Dubrovniku na Stradunu.
bas ti ga u okice stavim ako ti je ovo smjesno...
Evo nam primjera koji trebamo slijediti.Iz Angole! Ali,šta nas briga.Kod nas je kokakola 2 km,a paradajz uvozimo iz Španije. Da naša omladina ne bi obrađivala zemlju! Nismo ludi,
malac u zhutoj majici sve objasnio (slika gore, druga po redu).
Znamo koga će sljedećeg usvojiti Angelina i Brad.
Gdje ga ugleda svaka cast
MA JA IMAM JEDAN PREDLOG ZA BiH,DA SE EKONOMSKI PODIGNE.... 1.Donesite zakon o legalizaciji opojni droga(po uzoru na Holandiju) 2.Zakon o prostituciji(po uzoru na Holandiju) Pa to ima da ide,samo tako...A u regionu nema niko.
Sto mi je ovo poznato...
logično...nema sirovina, nema dovoza, nema ništa...ekonomija razorena...pa na kraju krajeva i kod nas je u ratu bilo tako...a sada je samo slično
A koliko kosta jedan Bosnjak???Sigurno ne vise od 3 eur....Stvarno smesno!!!
E moji "crnci" kad cete pameti doci??
A to mi k'o dosli?!
Pa nismo mi dosli ali doci cemo ubrzo ali njih taru brate na sav mah, kad ce se kolektivno opametiti i u glavama prestati robovati ljudima ili rezimima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Drugi po veličini proizvođač nafte u subsaharskoj Africi još uvijek se obnavlja od 27-godišnjeg građanskog rata".... nevjerovatno logična rečenica..
Samo jos slijepcima takve stvari nisu logicne. I u primjeru Angole je kristalno jasno, ko je kreirao rat, kakva je koska bacena medju stanovnistvo i ko na kraju bere plodove tog "dugorocnog ulaganja"... Zato su meni smjesna ova nasa djeca kad pocnu da se svadjaju, tipa "jooooj mogli smo vas '92"..." Ma mi smo vas mogli '95"... I sto je najgore, i dalje se dobar dio naseg stanovnistva lozi na gradjanski rat i jos bi se to obracunavalo i klalo... A veliki vladari mudro odgajaju jednu po jednu generaciju OVACA za neki buduci civilni vjerski sukob... Nikad se ne zna za sta im mogu zatrebati. Naprica se ja ko veliki, al nadam se da kontas sta zelim reci drug moj...
логична као Сарајево. 20 година након рата још увијек изгледа као да се рат завршио прије 3 године. хахахахахахах Излгеда да је Сарајево у рангу са Луандом, чим се обнављају од ратова.. али судећи по слици..Луанда је у великој предности. Сарајево је вазда било ругло, као и данас. Зато и није чудо што афрички градови су бољи од Сарајева.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Mozete vi dizati te cijene, ne kupujemo mi to :)