Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odakle grckoj kesh za 40 F35?
kesh je samo u tvojoj glavi, njima su to cifre na monitoru i medjusobne usluge i obaveze, novac nije stvaran.
Upravo suprotno: nakon što je počeo da kenja, brki je rečeno da neće dobiti F-16 koje je tražio ranije. Kenjanje i stenjanje je prestalo a zatim je odobrena isporuka F-16. Pitajte brku zbog čega nije od Rusije kupio MiG i Sukhoi?!🤔
@hippokrit-koji i MiG i Sukhoi?Brko je platio učešće u razvoju F-35.Proizvodio dijelove za isti.Brko je dobio ugovor da turci održavaju F-16 u državama u regionu.Turska ima poslije SAD najveći broj F-16.Većina je block 30 a sad će biti F-16 block 70 (najmoderniji).Infrastrukturu imaju.Obučene ljude za remont.Za koji će im q.ac MiG ili Sukhoi neznalice?
Stati su to trgovci. A ovi nasi pored svih presuda medjunarodnih sudova ne umiju iztrgovati napredan izborni zakon, vec podilaze kao da su manje vrijedni . Zamisli da takve argumente imaju u rukama Hrvati ili Srbi? Jedino Bošnjo od gotovine pravi veresiju.
Lol Ameri samo profitiraju, sve se sad vrti oko naoruzanja, niko vise nista ne proizvodi al eto nek se puca.
F16 su samo dio sporazuma. Pratite razvoj situacije prilikom povlacenja americke vojske iz Iraka, kako se popunjava vakum, sta ce se desavati sa Kurdima, gdje je u svemu tome Turska, a gdje Iran.
To se zove politika. Bravo amidza!
Erdoganeeee Srbine!
Prodaju i Turskoj i Grčkoj.Svi kupuju iz straha od drugog, a keš dolazi. Majstori manipulacije.
Bolje da je trazio F35 umjesto F16.Grci ipak dobise novije avione.Namazani amerikanci kontaju ako kad izbije sukob izmedju turaka i grka nek grci imaju bolje avione.Tako su isto izraelu obezbjedili najbolje F16 po mnogim parametrima.
Sta ce mu vise? Zar ih nemaju? Neka posalju one starije F-16 BiH.
Evo ga, još jedan sadakaš 🤣
Eto sad erdoganeeeeeee napadni čifute sultaneeeee meeee mee
Dobro brkica iztrgova a onaj cigan orban moze mahat repom ko kaka kujica hhahahahahah...
Dobra trgovina ,40 F16 borbenih aviona za dozvolu i prijem Švedske u NATO Zna brko iztrgovati
Da imam pristup i tu mogučnost,sad evo sad bi pritisnuo i aktivirao sve nuklearne bombe koje na ovoj zemlji postoje,da više ništa i niko ne postoji.
Bishop....sva sreća pa nemaš...idiote 😳
potrazi pomoc prijatelju. imas ozbiljan problem u glavi a moj ti je savijet da prestanes pratiti vijesti, vise setnje u prirodi i vise S vitamina :)