Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj jesu li spremne... pa prije Clinton i Rice SVI drzavni sekretari u istoriji SAD-a su bili muskarci... Ako vec trazite tekstove za prevesti i objaviti i tako staviti nekakav content na portal, pogledajte Financial Times, The Economist, Foreign Affairs Magazine, itd... dajte nesto korisno, obrazovno, a ne ovaj sund.
Ova KONDOMLIZA JE ZASJENILA UGURSUZLUKOM,J.E.B.A.O. JE DONALD RAMSFELD U P.I.Z.D.O.H.A.R.U. USMRDJELU
\"rizikovati davanjem posla muškarcu za kojeg ne postoji sigurnost da bi se znao suprotstaviti tiranima iz Irana, Sjeverne Koreje i Kube?\" TIRANIMA .... ? To nema TIRANA u Norveskoj, Americi, Njemackoj, Francuskoj, VB.. itd... itd..? Treba vas BOJKOTOVAT. Pa vi ste PROPAST par excellence
...može muški...u kiltu :)
sta da kazem DOD.IKA za predsjednika drzave i za rei.sa i kačav.endu i za sve nema taj lik se nikog ne boji a svi se njega boje i taj lik ne preza sta ce reci... ja neznam kako sta al ocigledno mu ni svijet ne smije nista i gore ga se boje od milos.evica i karad.zica i mla.dica i cijelog vojnog vrha J.NA sta da kazem hajmo onda pomesti ove naše se.lja.ke i opanke koji ne smiju vlastitoj zeni da se suprostave a kamoli na političkoj sceni...jer od njih nemamo nista
glavno je da bude židov cionist, spol je nebitan
iskenjam vam se na portal
Jeste spremna , eto posaljite im velikog demoNkratu milorada dodika, posto ga USA OCITO puno cijeni i ne udara po njegovim genocidno fasistoidnim aktima ,izjavama i prijetnjama rasiste, fasiste , naciste, gencidasa i diktatora ! Uzmite ga, vodite ga kad vam je dobar da vam on bude debala s.vinja-genocidas sekretar , kad vam je genocidas jeremic dobar bio da zasjeda ko predstavnik srpskog genocidnog i rasistickog naroda u skupstini UN-a !