Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce li tko ponuditi lijek za gripu koja po podatcima WHO uzme godisnje 500 000 zivota u svijetu,i svi to smatraju normalnim .A ovdje se dize buka da bi neka farmaceutska kompanija uzela lovu za vakcinu koja nikome nece sluziti.No svijet je stoka.Uplasi ga, svinjskom,pticijom gripom,uzmi ga na eboli,kugi i koleri, groznici istocnog Nila, izjebi mu mater glupu vitaminom C. Neka nas j.ebu kad smo debili.
nismo mi debili, nego ljudi vjeruju da nam zele dobro i da im je stalo..i sve se svodi na lovu,nema puno zarazenih,nema vakcine, tj nema profita.Kad ih bude nacice se lijek brzinom svijetlosti? lijep pozdrav
Niko ne moze sa Japanom...
"Japanska kompanija "Fujifilm holdings" i njen američki partner "MediVector Ins" u razgovorima su s američkim vlastima o upućivanju zahtjeva za širu upotrebu tog lijeka u terapiji protiv ebole"
Masovna oboljenja, zarazne bolesti i bolesti koje prije nisu postojale (AIDS i sl.)
Puno ih, eto slučajno, ima eksperimentalne lijekove.
i tako pocinje - resident evil :D
ne treba se bojati smrti već je prihvatiti.
Mozes li objasniti tvoj komentar Shvatam ga kao izjavu da ne trebamo traziti lijekove, nego prihvatiti sta nam bolest nosi. Jesam li dobro razumio?
Visoki bolest ne dolazi sama, sami je sebi prizivamo ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)