Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Braco i sestre, Humanitarna akcija za Gazzu Pozivom sa fiksnog telefona ili sa mobitela ciji brojevi pocinju sa brojevima 061 i 062 na broj telefona 090 292 005 donirate 3 KM za nasu napacenu bracu i sestre u Gazzi. To mozete uraditi i uplatom veceg iznosa na racun 1327310010025273 ISLAMIC RELIEF WW BIH sa naznakom za Gazzu. Neka ovo bude nas skromni doprinos i nase solidarisanje sa muslimanima i muslimankama Gazze
Dobar, human gest ali daj Boze da obican palestinski narod od tog novca bude imao korist.Sjetimo se koliko se Arafat bogatio na politici - zrtvovanja svoje s obje strane zarobljene nacije, koliko puta je palestinski narod bio moneta za finansijska potkusurivanja..... Poslije Arafata, oca palestinske nacije, vec je nemoguca misija prava pomoc palestinskom narodu duhovna i opca sloboda koja podrazumijeva prije svega postivanje njihovih ljudskih univerzalnih individualnih prava i sloboda ciji je prvi prekrsitelj Arafatov autokratko totalitarni rezim upakovan okupacionom fanaticno kleptokratskom teokracijom - sa jedinom politickom strategijom - ,,politikom zrtve\'\' - generacijama obicnih ljudi nikada nije dopustio da shvate (jer bi u tom slucaju izgubio status oca nacije) da su za rađanje ratova kao za rađanje djece uvijek potrebna dva suprotna spola - za obje varijante je potrebno stvoriti preduvjete - oploditi tlo sjemenom ljubavi ili sjemenom mrznje.
A Seih S. Arabije potrosio 10 miliona u novogodisnjem provodu u Parizu.....
Svaka cast Japanu ! http://www.youtube.com/watch?v=0fXKt7cyNAU ...
Kinezi - marš u Japan!
japanci su glavni,da nije puna japanac otiso bi da zivim u Japan :D