Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Japan ❤️
3 svjetski je izvjestan ko sutra dan, samo sto ce ovaj put biti najgore, jer plan je da zijani 3-4milijarde ljudi.. Savjet veselite se sa sgojim najmilijima jer od jeseni pocinje ozbiljno i sljedece 3,4 god ko prezivi pricace..
Lhasa nije razarač, Lhasa je krstarica.
Meščini Kinezi zaboravili kako je kad Japanac tuče.
Neka ih prati 8 kamikaza i neće biti skupo.
pola ih unistiti pa nece vise paradirati gdje im nije mjesto,kad je mogla Ukrajina zasto to oni ne mogu sa boljim naoruzanjem
Neka, nek Japanci osjete malo na svojoj koži zulum koji su nad kinezima činili 1930ih.
Japan je od 1945. godine preporođena nacija, koja priznaje svoje greške. Potpuno drugačiji narod. Kamo sreće da ovo mogu reći i za Srbe nakon 1999. godine.
@PosoKucaKucaPoso Hahahaha. Što je najgore, nisi u krivu! 👍👍
samo pratite...to jedino i mozete! ali prvo izvirite amerima iz guice..da bolje progledate!! A ja ne smijete...jer vas amer sa jednim dugmetom moze izgasiti! komplet nuklearne i komplet sve!! barem tako kaze snowden!!!
kamikaze nikad ne umiru
ma samo se provozali, ne stede gorivo!!!