Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Janukovic je Ukrajinski Dodik. Je li malo pocelo da gori pod nogama, pobjegao. Ovaj nas krmak ne moze pobjeci sada ni kad bi htio.
Moze, u zoo nece ga niko razlikovat od mrkog međeda
Zamisli, narod te protestima svrgne sa vlasti, u tim protestima tvoj režim ubija demonstrante, pobjegneš u drugu državu i čekaš da okupator zarobi narod koji te svrgnuo, da im ti ponovo budes predsjednik.
Piše čovjeku koji brani svoju državu da zaustavi krvoproliće, a nije se sjetio da nalogodavcu agresije piše da on zaustavi krvoproliće? Što bi rekli, obraz nije đon.
Ne smjenuje se drzavnik silom. Ja za sta imaju izbori??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj smijenjeni predsjednik?!?Ljudi izvršili državni udar,uz pomoć Zapada..Koji dvostruki aršini..
Pogledajte Winter on Fire.
Joj Radovanove metodologije, zajebali su i Dobricu Cosica.
Januković je ponosan , zato je zbrisao Rusima 😂😂😂😂
Jok, krivit će agresora koji ga je primio na stan i vodu
Za krvoprolice je kriv Putin, a ne Zelenski. Putina treba upozoravati da prestane sa krvoprolicem, a ne Zelenskog. Nazalost, svijet nece da ratuje s Rusima u 21. Vijeku, jer je svijet prevazisao barbarstvo. Ratovace ekonomski protiv Rusije. Ovskvim izjavama se Putin samo ohrabruje i salje pogresna poruka njemu i slicnima u svijetu da se sila isplati.
Nemam pojma o Janukovicu al znam da predsjednici mogu biti proruski ali i prozapadni a nemire u nekoj zemlji mogu izazvati i jedni i drugi. Ono sto je bedasto je da rijec proruski mora biti odrednica loseg a riječ prozapadni odrednica dobrog. Problem malih drzava i jeste u tome sto im predsjednik uvijek mora biti pro.
To pro ruski ne mora biti lose...problem je sto bi predskednik ukraine trebao biti pro ukrainski a ne pro ruski samim tim radi stetu ukraini u korist rusije. Tako i mi imamo prosrpskog dodika, nije problem sto volo srbiju nego sto radi sve da obezvrijedi drzavu koju predstavlja a samim tim donosi stetu i vlastitom narodu. Jeli zaista tako tesko raditi u interesu naroda kojeg predstavljas
Kakva blefiranja, pa to je smiješno! Rusi gube rat, Bayraktari im stružu protuzračno oružje sa lica zemlje, stižu milijarde u Ukrajinu u v vidu naoružanja i ostalih resursa. Iz EU stiglo volontera više nego što je ruskih vojnika poginulo na frontovima. I sad, kao, "borba do posljednjek Ukrajinca", druže ovo je borba do posljednjeg rusa. Ovaj pingvin je repetiran da ga se ubaci u vladu Ukrajine, ukoliko smaknu Zelenskog i okupiraju teritoriju.
Nemoj nasmrkan pisati komentare vidis da neznas dje se nalazis
Izdajice su uvijek izdajice gdje god bili
Ajde da se ne lažemo proteste protiv ovog Janukoviča je napravio zapad, čak su zažmirili što su glavni na njima bili neonacisti. Zapamtio sam jer sam ubijeđeni antifašista.
ovo je onaj sto je kopao nos panu usta sve 😆
Sve je ovo Amerikanac zakuhao,a Putin i Zelenski naletili na tanak led....Ostatak svijeta koleteralna šteta, a jadni Ukrainci,I ruski borci krvlju plaćaju...
Vama za sve kriva amerika pa koji vam je racku vise
Obični profiter, korumpiran od glave do pete. Tukao 3 mjeseca narod koji je protestovao zbog njegove izdaje. Dobio izbore obečavajući zalaganje za ulazak u EU, da bi onda Merkelovoj reko ne možemo ipak jer gaji simpatije prema Moskvi, to jest parama. Pobjego helikopterom u Moskvu kad su Demonstranti nakon 3 mjeseca protesta i 130 mrtvih dali utlimatum il da do 10 ujutru odstupi sa vlasti il oni uzimaju oružje i ko koga poubija ↑ 5 ↓ 1 Prijavi
Tipičan primjer ološa željnog vlasti i diktature.Pa smrdo okrivi Putina i traži od njega da zaustavi zločine.
Nakav pogled je imao moj stari kad sam morao ispricati kakvo sam sranje napravio. 🤣🤣🤣