Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i jest SAD u tajnom partnerstvu sa Sjeverom. Ovi tenzijama Americi daju klijente za kupovinu oružja (jug i Japan), dok sa druge strane Američki sjeveru daju tržište za izvoz droge čime se komunistički režim finansira.
koji su pakashi ovi ameri
Jeini spas covijecanstva je u vezanim ratovima sa velikim brojem zrtava. Koreje Iran/Izrael Indija/ Pakistan USA/ Venecuela/Kuba Kina/ japan puno nas ima planeta je ne odrziva Smanjiti za 500/800 miliona
Isto mislim, izgleda kao da su saveznici Sjeverna Koreja i Amerika. Cjirkus zivi.
Zašto ste stavili zastavu Sjeverne Koreje pored Američke pa izgleda da su se sjevernjaci udružili sa Amerikancima? Znate li kako izgledaju zastave Sjeverne i Južne Koreje?
Treba ih sravnati sa zemljom, tako da ubuduće to bude upozorenje drugim nacijama da ne izigravaju Boga nuklearnim oružjem!!
Sad ce doci majmuni sa svojim teorijama zavjera i poceti braniti onog kosookog majmuna.. :D Naprijed Amerikanci !