Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jesam li ja jedini kojeg ova ogromna kolicina pro-USA propagande na KLIX-u nervira? Je*e mi se za Ruse i za Ukrajince, ali kad vidim koliko se fašisti sa Mejdana podržavaju u pro-zapadnim medijima, povraca mi se.
bravo stamiovotreba ... nisu mi rusi naročito dragi. ali proameričkookupatorskofašistička propaganda je prešla sve granice ... a naročito mi idu na živce ovi gladijatori koji po svoje mišljenje idu u stranku i portale
@gladijajator Istina je,allahu dragi,da smo mi "bosnjaci" poturcena gamad,koja je vazda bila nna strani zla(oba svjetska rata,rat '91-'95.),danas smo meka radikalnog islama u srcu Jevrope,zajedno sa siptarskom bracom,da ne pominjem laziranje genocida koji bi da "prisijemo" Srbima,pa zatim,sakrivanje povoda za akciju u Srebrenici,pa Merkale(ubijanje vlastsitog naroda)....Hocemo li jos o istini?
Predsjednik Ukrajine našao spas u Rusiji, a Međunarodni sud okrivljuje rusiju za agresiju. Mora zapad izmisliti novi spin.
Haski sud je trebao procesuirati i Hrvatsku jer je u ratu bila na teritoriji Bih, pa sta je bilo. Pravo vazi samo kao pravo jaceg.
Rusi misle da je Ukrajina još uvijek pod njihovim utjecajem, a Ukrajinci ih ne vole i žele u NATO. Ne vole ih zbog Holodomora, pomora miliona Ukrajinaca od gladi za vrijeme SSSR-a.
To im je bila kazna za saradnju s HItlerom u WWII. I sa Hrvatima i Muslimanima je trebalo isto postupiti nakon onog rata, tako bi izbjegli ratove 90'-ih.
@Indigont Ukrajina je kupljena zemlja. Pametnom dosta!
Kad se Kosovo (mimo svih propisa i zakona) ocjepilo od Srbije... ništa Hag, Klix nije komentirao... to je sve bilo "kako treba"... međutim... vidi se da Klix izvještava u korist Amerike, a na štetu građana BIH.
Medvedev o vanzemaljcima: https://www.youtube.com/watch?v=HETCyNavgCs Novinarka: "Gospodine Premijeru, pošto znate sve, da li vanzemaljci posjećuju Zemlju?" Medvedev: "Reći ću vam prvi i zadnji put: zajedno s kovčegom o nuklearnom naoružanju sam predsjednik dobiva posebnu mapu (dokumenti) na kojoj je napisano "Najveća tajna", i apsolutno je posvećena "strancima" koji posjećuju naš planet.
http://alien-ufo-research.com/reptilians/reptilian-shape-shifting.jpg
ja sam za da se to proglasi agresijom na Ukrajinu, pod uslovom da USA prihvati odgovornost za agresiju na Libiju, Siriju i Egipat
Irak, Afganistan, Republiku Srpsku, SR Jugoslaviju... Itd, itd...
kad mogu ameri mogu onda i rusi...sto bi meni tamo neki sud sudio tko vas jebe ja radim sta hocu jer mi se moze
ja napisah tako nešto juče, pa mi nalupaše minusaaa ... a zašto ... ne znam
Ma jok, oslobodila. Tipicni djikan
Rusija je oslobodila Krim a ne okupirala :)))
kmeee kmeee kmeee
Hi hi krnji sud vise ne moze da radi nema validnost