Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zivi ova u zlatnom kavezu jer joj amerika daje dobre pare za to,spijun americi je ova a sigurno da u burmi ima vise demokratije neg u americi samo sto zapad ima velike interese i projekte u toj drzavi koja neda da je dodju sisat i pljackat ko sto je dozvolila bih sa svojim izdajnicima,raspitajte se ko je prodavo oruzje i podrzavo srbiju cijelo vrijeme kad su bila etnicka soscenja,ratni zlocini genocid nad bosnjacima?eu-ja ,mz-a i domaci spijuni!
Sramotno je i skandalozno da ce danas zlocinacki pripadnici vojne hunte u Burmi (Mianmar) po svemu sudeci osuditi osobu koja se vec decenijama bori za postivanje ljudskih prava i sloboda, demokratiju. Demokratija Burmi, Sloboda Aung San Suu Kyi.