Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Izraelski tenkovi ušli na palestinsku teritoriju\" PA CIJELI IZRAEL JE NA PALESTINSKOJ TERITORIJI....
to izraelci počinju krčiti put prema iranskim plinskim poljima, a kad dođu do njih doći će im glave taj plin, jer ih samo plin može zaustaviti
umjesto da arlaucete na (polu) mjesec-obrazujte se.Samo tako mozete parirati obrazovanijem i samim time intelektualno superiornijem narodu.Ali to je za vas SF,pa se i dalje nabacujte kamenjem na 2 vojsku svijeta.
Pa sto reci za HITLEROVE Nasljednike nego da su Fasisti i najveci zlocinci koji postoje na planeti zemlja,ali i njihov kraj se blizi jer sve prognoze koje sam prognozirao bile su tocne 100%.Bog!
mogu i amerikanci i rusi imati sve oruzje svijeta, al niko nije lud u mozak kao musliman, naje ba ce vam se mamice svima zidovi, zapamtite sta rekoh. samo polako. ;)
Jao, kakva vijest...pa ovo nismo vidjeli u posljednjih 60 godina...
Majku vam vašu Izraelsku.
NAUCITE SE PAMETI ONI POLAHKO IDU SA FRONTA NA FRONT PROTIV ISLAMA DOCI CEMO I MI NA RED NEMOJ SE SIKIRAT .... MENE CUDI SAMO ZASTA SMO SE BORILI U OVOM RATU KAD SMO ISTI KAO I ONI I NE BI ME CUDILO NIMALO DA SLIJEDECI PUT BUDEMO PLUTALI PO DRINI I OSTALIM RIJEKAMA SIROM BOSNE ZATO STO SE NISMO OPAMETILI...
pa eto dok ti to ne smatras civilizacijom vidis kako ce.tnici i us.tase navijaju za izrael , a nemoj se sikirat josh malo pa ce opet po nama poceti tuci pa ces vidjeti onda niko te nece pitati dal priznajes ili ne priznajes ... STOKO
to Izrael, raspali po bali-jetinama
I jedni i drugi su stoka neopjevana, ratuju 100 godina, to nisu ljudi... Ja se uopste ne obazirem na vijesti sa bliskog istoka, taj prostor i ne smatram civilizacijom!
nije mi jasno da palestinci tolke godine ratuju a neznaju se organizovati,treba poslati dudakovica da im razradi strategiju,za 3 mjeseca izrael nebi postojo.al bog je reko kakav ste narod tako ce vam i biti.
Znaju Jevreji kako treba sa b.alijama.
A ko ce to da baci nuklearnu na Izrael,molim te ? Iran ? Zar oni imaju nuklearno naourzanje ? Merkavu ne mozes unistiti sa par anti tenkovskih mina/raketa,a kamoli sa kamenjem.
Borba protiv terorista je dolazi skoro pred sami kraj.Zato potpora izraelu,i molim ako ko zna da li postoji neki račun gdje se može uplatiti novac za potporu izraelu.NAPRIJED IZRAEL!
džihad....jel to ona skupina cr n čuga koja si ne zna uzorat polje i zasijat pšenicu već hodaju u europu prosjačit i kreveljit se da ne pocrkaju od gladi?
Allah dz.s. najbolje zna