Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Erdogan se treba stiditi što ne poduzima konkretnije akcije protiv fašista...
A ti sto imas masovne grobnice ko Srbi,nista
Izrael je za arape nedodirljiv.
U Gazi rastu desetine hiljada dijece i omladine koje NIKAD I SVOM ŽIVOTU nisu izašli iz Gaze!!! Šta je to ako ne konclogor i to lijepo uvijenoj formi.
Ma ja on nek se stidi,a ti svjetla obraza jel,znači od do
Izraelski ministar vanjskih poslova Israel Katz bi se trebao postidjeti genocida koji on i njegova država čine nad Palestincima.
sta Izraelske kabadahije se javjaju? 60 Godina drze najveci Konc. Logos na Planeti I sad oni nasli nesto o pravdi i ljudskim pravima laprdat. Sa ovim cinom su bar za mene izgubili sve Bonuse 2 Svjetskog Rata,jer su pokazali da ni oni nisu nista bolji od fasista.
židovi su teroristi stare im naguzim
lizi nam liniju sunetq i ti i komplet izrael
Trebao je tebe pitati majmune
Gospodin Erdogan bi te trebo posrat kjafiru!!
Zamisli ovi nekome govore da se treba stiditi.
Jedino cega Erdogana treba biti stid je sto s vama cionistima ratuje ovim saopštenjima a ne poduzima nikakvu konkretnu akciju da pomogne palestincima u borbi za slobodu.
@865 usttaski teroristo tvoji teroristi su popili metak u celo na Blajburgu i cionisticki ce tako proc
pa kad mu je zemlja na rubu siromastva - kakvu akciju moze poduzeti, treba samo da mu Ameri i Zapad jos udare sankcije. halo, pa jedan euro vrijedi 35 Lira.. znas li ti sta to znaci? osim naravno za Turizam - pa prosjecni turcin je siromasniji od bosanca, Bugarska je za njih ko Hrvatska za bosnu
Vidi nacista, oni govore da bi neko trebao nečeg da se stidi. To više nigdje ne pali. Svi su vas pročitali.
Pa ovaj je Izraelski covjek
Gnjide cifutske, jos od zavrsetka drugog svjetskog rata ne staju sa pominjanjem holokausta a rade gore stvari nego njemci njima sto su radili. Ni prede ni obraza kod cifuta
Balonski sukob Izraela i Irana je dogovoren.